Modelul ISUZU D-MAX, comercializat în România de Isuzu Rom Auto, a obținut premiul „Cel mai 4X4 Pick-Up” în cadrul competiției „Cel mai 4x4” organizată cu câteva zile în urmă.

Isuzu D-Max
Modelul ISUZU D-MAX, comercializat în România de Isuzu Rom Auto, a obținut premiul „Cel mai 4X4 Pick-Up” în cadrul competiției „Cel mai 4x4” organizată cu câteva zile în urmă. Acesta este al doilea premiu obținut de modelul Isuzu în istoria acestei competiții ajunsă la cea de-a XIII-a ediție. Clienții pot comanda în acest moment D-Max, grație unei oferte, cu un preț minim de 20.841 euro (TVA si contravaloarea primei de casare incluse).

Juriul competiției „Cel mai 4X4”, format din jurnaliști cu experiență, a decis că modelul ISUZU D-MAX este cel mai performant din segmentul Pick-Up. Principalele atuuri ale vehiculului sunt robustețea, durabilitatea și capacitatea de transport, în timp ce prețul îl plasează printre cele mai bune oferte de pe piața românească.

„Alegerea lui ISUZU D-Max drept «Cel mai 4X4 Pick-Up din România» este o încununare a calităților grație cărora acest model s-a impus la nivel mondial ca unul dintre cele mai bune vehicule din segment.

D-MAX este un vehicul care își îndeplinește atribuțiile în orice condiții de drum. Noul motor diesel de 2.5 litri cu sistem de supraalimentare în două trepte (bi-turbo) realizează cel mai bun consum din clasă: 7,4 l/100km.

Acest nou motor EURO 5, proiectat cu experienţa oferită de cele peste 23 milioane de motoare diesel ISUZU vândute în lumea întreagă, furnizează 163CP/400Nm şi unele dintre cele mai reduse emisii de CO2 din clasă: 194g/km.

Cu aproape un secol de experiență în producţia de camioane, ISUZU dovedește, prin noul D-MAX, că robusteţea este unul dintre cele mai importante elemente atunci când vorbim de un Pick-Up. Istoria de circa 50 de ani, rafinarea şi dezvoltarea tehnologică a noului model, vă asigură că puteţi avea încredere în ISUZU D-MAX”, a declarat Dan Chitaru, președinte al Isuzu Rom Auto.

Este a doua victorie pentru Isuzu D-MAX în competiția noastră. Este o nouă confirmare a capacității producătorului japonez de a construi pick-up-uri robuste, competente, cu un design atractiv dar și cu costuri de exploatare scăzute. Succesul lui D-MAX este cu atât mai valoros dacă ne uităm că în competiție au fost concurenți redutabili din Europa și Asia.”, consideră Dan Vardie, președintele comitetului de organizare al competiției.

ISUZU Rom Auto, importatorul mărcii ISUZU în România, și-a început activitatea pe piața autohtonă în anul 2008.

Cu o producţie anuală de aproximativ 700.000 de vehicule comerciale şi 1.200.000 de motoare, firma  japoneza ISUZU este unul  dintre specialistii în motoare diesel recunoscut pe plan mondial şi unul dintre principalii producători de autovehicule comerciale și motoare diesel.

Lider de piaţă în Japonia, în topul vânzărilor de mașini importate în SUA, cu o activitate de succes în Asia, Europa şi Australia, ISUZU si-a consolidat poziția la nivel mondial, ca al treilea mare producător de vehicule comerciale.

Această poziţie puternică pe piaţă se bazează pe centre de cercetare şi dezvoltare în peste 120 de ţări din întreaga lume, axate în special pe dezvoltarea tehnologiei ce folosește atât combustibili și alternativi cât și soluții hibride.  Aceste centre de competenţă includ, „Isuzu Motors GmbH Germania", situat în Ginsheim-Gustavsburg, lângă Frankfurt, locul unde modelele mărcii sunt adaptate la cerinţele pieţelor europene.

Sursa: Dana David,  Coordonator Marketing ISUZU Rom Auto
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii