După primele puncte din acest sezon, obținute pe circuitul Motorland Aragon în Spania, Salvatore Arcarese își continuă evoluția în Eurocup Clio alături de echipa Rangoni Corse pe circuitul Nürburgring din Germania.

Salvatore Arcarese
Salvatore Arcarese se află pe locul 8 la general după prima etapă din Eurocup Clio cu 10 puncte.
Urmează două curse extrem de disputate pe circuitul de la Nürburgring.
Cele două curse vor fi transmise în direct de postul Motors TV.

După primele puncte din acest sezon, obținute pe circuitul Motorland Aragon în Spania, Salvatore Arcarese își continuă evoluția în Eurocup Clio alături de echipa Rangoni Corse pe circuitul Nürburgring din Germania.

Circuitul de la Nürburging, în Germania, găzduiește în acest weekend etapa a doua din Eurocup Clio, o competiție monomarcă în care se concurează cu Noul Renault Clio și care face parte din World Series by Renault. Salvatore Arcarese a mai concurat pe circuitul german în 2012, iar obiectivul este de a termina ambele curse în top cinci. „Cel mai bun rezultat de la Nürburgring a fost locul 8, dar anul acesta mi-am propus să mă lupt pentru o clasare în top cinci la fiecare cursă. Este important să-mi intru în ritm în calificări pentru că aici poziția pe grilă contează foarte mult”, a spus Salvatore Arcarese.

În prima etapa a sezonului, Salvatore Arcarese a adunat 10 puncte și se află pe locul 8 în clasamentul general. „Mă simt foarte bine la noua echipă, Rangoni Corse, și dacă nu aș fi fost lovit permanent din spate în cursa a doua din Spania eram pe o poziție mai bună acum. Vor fi două curse extrem de disputate în acest weekend și voi încerca să evit orice fel de incidente. Mi-am propus să adun cât mai multe puncte aici pentru că vreau să intru în lupta pentru un loc pe podium în clasamentul general”, a mai spus Salvatore Arcarese.

Cele două curse de pe Nurburgring vor fi transmise în direct de postul Motors TV, post retransmis și în România în rețeaua operatorului de cablu UPC.  Cursa de sâmbătă, 12 iulie, va fi transmisă în direct de la ora 16:40, ora României, iar duminică, 13 iulie, cursa a doua va începe la ora 15:00.

În Eurocup Clio, competiția în care se concurează cu modele Clio perfect identice, mai sunt programate două etape, în afara celei din Germania, la Paul Ricard în Franța (27 – 28 septembrie), și la Barcelona în Spania (18 – 19 octombrie). „Este un sezon scurt anul acesta, dar voi participa și la o etapa sau doua din Eurocup Clio Italia și în funcție de rezultate voi decide care va fi programul pentru sezonul următor”, a adăugat pilotul român. 

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii