Manu Mihalache
Toamna, in teribila ei preocupare de a schimba culori, este si un anotimp al certitudinilor, cand recoltele lasa in urma poezia campului si se transforma in gramezi de cifre, pregatite sa participe la exercitiile de scadere dictate de inevitabila iarna.

Asadar, toamna se numara bobocii, roadele…, dar si punctele stranse in Campionatul National de Raliuri.

Inainte de ultima etapa, cea de la Harghita, Manu Mihalache si Jancsi Soos se declara optimisti, pregatiti sa incheie un an competitional greu dar si foarte interesant, intr-o nota relaxata.

“Am ajuns la Harghita hotarati sa incheiem acest campionat cu o evolutie cat mai buna. Am pregatit cu atentie acest Raliu, ale carui probe sunt foarte tehnice si spectaculoase si care, sunt convins, ne vor pune pe toti la incercare. Sper sa ne inspire si entuziasmul spectatorilor de aici si sa demonstram ca punctele acumulate la Brasov si la Iasi au fost pe deplin meritate. Le dorim tuturor participantilor multa bafta!” - a declarat Manu Mihalache, cu putin timp inainte de startul pe prima proba.

“Ca si pentru ceilalti competitori, si pentru noi Raliul Harghitei este unul inedit si provocator. Probele sunt foarte frumoase, pe alocuri suficient de dure cat sa puna probleme materialului de concurs, cu multi spectatori, buni cunoscatori ai acestui sport; in concluzie, sunt intrunite toate conditiile unei etape reusite”, a sustinut Jancsi Soos.

Echipajul Manu Mihalache – Jancsi Soos este sustinut de: eMAG, PRO-X, Atlanta House, Gatmo Motorsport si X-Tend Motors.

Sursa: Dan Strauti, Autostiri.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii