După ce a adunat 11 puncte în cursele de pe circuitul Motorland Aragon, în Spania, și la Nurburgring, în Germania, Salvatore Arcarese își continuă evoluția în Eurocup Clio alături de echipa Rangoni Corse pe circuitul Paul Ricard din Franța.

Salvatore Arcarese - Eurocup Clio
Salvatore Arcarese se află pe locul 12 la general cu 11 puncte.
Locul 4  în antrenamentele libere de vinery.
Cele două curse vor fi transmise sâmbătă
și duminică la Motors TV.

După ce a adunat 11 puncte în cursele de pe circuitul Motorland Aragon, în Spania, și la Nurburgring, în Germania, Salvatore Arcarese își continuă evoluția în Eurocup Clio alături de echipa Rangoni Corse pe circuitul Paul Ricard din Franța.

Circuitul de la Paul Ricard, în Franța, găzduiește în acest weekend penultima etapă din Eurocup Clio, competiția monomarcă în care se concurează cu Noul Renault Clio și care face parte din World Series by Renault. După etapele de la Motorland Aragon și Nurburgring, Salvatore Arcarese a adunat 11 puncte și se află pe locul 12 în clasamentul general. Pentru cursa din Franța obiectivul este de a aduna suficient de multe puncte pentru a intra în top 10. „Circuitul de la Paul Ricard este unul interesant și cred că vor fi două curse extrem de disputate. Am adunat un singur punct în Germania și sunt pregătit să recuperez aici. Vreau să intru în top 10 aici și sper ca până la finalul sezonului să adun suficiente puncte pentru a intra în primii cinci”, a spus Salvatore Arcarese.

După primele două etape, Salvatore Arcarese a acumulat 11 puncte și se află pe locul 12 în clasamentul general. La fiecare etapă, care se desfășoară în cadrul Seriei Mondiale Renault, sunt programate câte două curse, una sâmbătă și una duminică, ziua de vineri fiind dedicată exclusiv antrenamentelor libere „Am terminat pe patru a doua sesiune de antrenamente libere și am găsit câteva setări utile pentru cursă. Sunt mulțumit de ritmul meu și cred că am o șansă bună în acest weekend. Calificările sunt extrem de importante și voi face tot posibilul să intru în top 5”, a spus pilotul român.

Cele două curse de la Paul Ricard vor fi transmise de postul Motors TV, post retransmis și în România în rețeaua operatorului de cablu UPC.  Cursa de sâmbătă, 27 septembrie, va fi transmisă în direct de la ora 18:20, ora României, iar duminică, 28 septembrie, cursa a doua va fi difuzată la ora 19:05.

În Eurocup Clio, competiția în care se concurează cu modele Clio perfect identice, mai este programată o singură etapă la Jerez, în Spania (18 – 19 octombrie).

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii