După un sezon pe care l-a dominat fără drept de apel, Cătălin Cazacu înscrie din nou cu premiul pentru cea mai bună performanță ROSBK.

STIRI AUTO-Cazacu inscrie din nou la Gala Dunlop Romanian Supebike
După un sezon pe care l-a dominat fără drept de apel, Cătălin Cazacu înscrie din nou cu premiul pentru cea mai bună performanță ROSBK.
  • Piloții din Superbike Challenge powered by DUNLOP,premiați de ROMBAT pentru cele mai bune starturi în cursă
  • Cristina Udrescu, cea mai rapidă prezență feminină în Dunlop Romanian Supebike 2014
  • Costin Oprea, de la BGS Motorsport, team managerul anului
  • Iosif Ureche, cel mai bun debut în clasa greilor, Supebike Challenge.
Competiția DUNLOP Romanian Superbike, singura competiție din România care se desfășoară exclusiv pe circuite profesioniste de Formula 1 și MotoGP, și-a premiat campionii sezonului 2014 în ritm de karaoke.

Organizată în EXPAT PUB, în centrul vechi al Bucureștiului, gala a premiat cei mai buni 10 piloți de la fiecare clasă, precum și cea mai bună voce ROSBK. Podiumului Superbike Challenge powered by DUNLOP a închis seara de gală, Cătălin Cazacu fiind din nou în top și lider în puncte, marcând premiul special de 1000 de euro pentru cea mai bună evoluție a sezonului, dar și premiul special ROMBAT pentru cele mai bune starturi de pe grilă. Alături de Cătălin Cazacu, ROMBAT a premiat și locurile 2 și 3 ale podiumului clasei regină, pentru performanețele deosebite înregistrate în curse, în timp ce Bel Ray a oferit premiul pentru cea mai bună voce la karaoke.

Gala Campionilor DUNLOP Romanian Supebike 2014 a încheiat oficial unul din cele mai tumultoase și pline de suprize sezoane competiționale din România, cupa Dunlop ROSBK, fiind cea care a marcat istoric sezonul 2014 la capitolul alte sporturi, cu o evoluție spectaculoasă a peste 120 de piloți, veniți din 4 țări, pe primul circuit profesionist din România.

Sezonul 2014 a avut 7 etape, din care una dublă, cu două mai mult decât în sezoanele precedente, și a fost marcat de o competiție fierbinte la clasa SUPERBIKE Challenge powered by Dunlop. Dominat de Cazacu, pilotul BGS Motorsport, care a câștigat toate etapele fără drept de apel, sezonul 2014 a văzut totuși câteva răsturnări de situatție importante. Clasa SSP 600, dominată de Drăghici, a fost în final adjudecată de Titus Cun, chiar în ultima etapă disputată pe circuitul MotorPark România de la Adâncata.

”Anul 2014 a fost un an interesant din punct de vedere organizatoric, etapa de la Adâncata fiind o mare provocare pentru noi, dar și un punct de confirmare a nivelului ridicat la care am ajuns atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere organizatoric.La finalul acestui sezon, suntem de asemenea bucuroși că am atras un nou partener important alături de noi: cea mai mare companie producătoare de baterii de la noi din țară, ROMBAT. Alături de partenerul nostru tradițional DUNLOP, ROMBAT vine să susțină perofrmanța 100% românească și suntem mândri că am reușit să convingem că suntem capabili de o astfel de performanță”, a subliniat Ionuț Mistode, organizator al Dunlop Romanian Supebike, în discursul său de gală.

În cadrul galei au mai fost premiați: cel mai bun team manager: Costin Oprea – BGS Motorsport, cea mai rapidă prezență feminină – Cristina Udrescu, cel mai bun debut la clasa Superbike Challenge – Iosif Ureche, precum și podiumul Supebike Challenge powered by Dunlop:

locul 1 Cătălin Cazacu - România
locul 2 Ionuț Mistode - România
Locul 3 Barda Gal – România

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii