Astăzi are loc startul producţiei noului BMW Seria 2 Cabriolet în fabrica BMW Group din Leipzig.

Start de productie pentru BMW Seria 2 Cabriolet la Leipzig
Astăzi are loc startul producţiei noului BMW Seria 2 Cabriolet în fabrica BMW Group din Leipzig. Noul model îl înlocuieşte pe BMW Seria 1 Cabriolet, construit tot aici în perioada 2007 – 2013. Cu un total de 130 000 unităţi vândute la nivel mondial, acesta este cel mai de succes model decapotabil din segmentul său.

Cu noul BMW Seia 2 Cabriolet, Seria 2 Couope, Seria 2 ActiveTourer, BMW X1 şi Seria 1,  fabrica din Leipzig produce acum 5 modele diferite pentru clienţi din întreaga lume, pe o linie de fabricaţie deosebit de felxibilă. La acestea se adaugă şi porducţia separată pentru BMW i3, începută în toamna anului 2013, şi BMW i8, începută în mai 2014.

Alături de versiunea Coupe, noul Cabriolet este un alt model deosebit de sportiv al Seriei 2, care oferă o experienţă de condus deosebit de dinamică în segmentul compact cu două uşi. Noul model este oferă şi prima versiune decapotabilă din gama BMW M Perfomance – noul BMW M235i Cabriolet.

BMW Seria 2 Cabriolet aduce un design mai rafinat, propulsoare noi care dispun toate de cea mai nouă tehnologie BMW TwinPower Turbo, alături de soluţii inteligente BMW ConnectedDrive, precum primul sistem de navigaţie din lume pe un automobil care se poate actualiza automat, on-line. De asemenea se remarcă softtopul care poate fi deschis sau închis până la 50 km/h. În acelaşi timp, BMW Seria 2 Cabriolet dispune de reţeta mărcii, unică în segment, pentru o dinamică de excepţie: distribuţie perfctă de mase, o caroserie rigidă şi tracţiune spate.

Noul model va debuta pe piaţă din luna februarie a anului viitor şi vine cu numeroase opţiuni de personalizare, din care se remarcă versiunea de echipare Advantage, precum şi liniile de design Luxury Line, Sport Line sau pachetul M Sport.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Am avut ocazia sa testez cateva ore un model din Seria 1 ... era ceva fenomenal. Masinile BMW sunt vehicule de top !

    RăspundețiȘtergere