Muzeul ŠKODA se ridică la nivelul reputației sale de univers interactiv incitant - acum chiar și în varianta virtuală on-line. Muzeul ŠKODA este primul muzeu automobilistic din Republica Cehă care oferă un tur virtual prin intermediul Google Street View.

Skoda Museum
Muzeul ŠKODA poate fi explorat acum 24/24 pe Street View.
Descoperiţi automobilele clasice selectate; turul virtual al muzeului.
Centrul ŠKODA pentru Clienți prezintă gama actuală de modele și accesorii originale.

Muzeul ŠKODA se ridică la nivelul reputației sale de univers interactiv incitant - acum chiar și în varianta virtuală on-line. Muzeul ŠKODA este primul muzeu automobilistic din Republica Cehă care oferă un tur virtual prin intermediul Google Street View. Parcurgându-l, puteți cerceta exponatele în detaliu și puteţi chiar lua loc în spatele volanului anumitor modele clasice ŠKODA– oricând și de oriunde.

"Muzeul nostru, care s-a redeschis în urmă cu doi ani după o modernizare amănunțită, ilustrând renumita istorie a mărcii ŠKODA și atrăgând clienți din toată lumea. Oferim acum această oportunitate fantastică, extinzându-ne serviciile pentru a facilita accesul din toate colțurile lumii în expoziție, 24 de ore din 24, 7 zile din 7", a declarat Andrea Frydlová, Directorul Muzeului ŠKODA.

Google Street View oferă acum tuturor utilizatorilor posibilitatea de a se plimba prin Muzeul ŠKODA, de a cunoaște arhitectura sălilor de expoziție și chiar de a privi mai cu atenție automobilele istorice legendare, din confortul de acasă. Cu doar câteva click-uri, puteți ajunge în mijlocul expoziției și puteți descoperi nestematele automobilistice.

Turul virtual vă permite de asemenea să vă așezați în spatele volanului exponatelor selectate – spre exemplu, în primul automobil fabricat vreodată de producătorul ceh, Voiturette A, proiectat de fondatorii Laurin și Klement, dar și în alte legende, cum ar fi L&K-ŠKODA 110, ŠKODA 860, ŠKODA Superb 4000 și ŠKODA 1101 ’Tudor’ Cabriolet. Puteți de asemenea ’intra’ în modelele ŠKODA Popular Sport ’Monte Carlo’ și ŠKODA 1000 MB. Experiența cuprinde și posibilitatea de cercetare amănunțită a interiorului studiului ŠKODA VisionD și al automobilelor de curse ŠKODA 130 RS și ŠKODA Fabia Super 2000.

La sfârșitul anului 2012, muzeul ŠKODA a fost reproiectat și a trecut printr-o modernizare considerabilă, pentru a deveni un exponent multimedia al mărcii. În sălile istorice din Strada Václav Klement, puteți călători pe parcursul a 120 de ani de istorie a companiei, trăind astfel o experiență multimedia diversificată și interactivă. Colecția Muzeului ŠKODA, care se întinde pe o suprafață de peste 1800 m2, etalează în prezent în jur de 340 de exponate, incluzând automobile de serie pentru pasageri, mașini de curse, prototipuri, câteva zeci de motoare, patru motociclete și o bicicletă. Turul virtual oferă o perspectivă a experienței care îi așteaptă pe vizitatorii Muzeului ŠKODA.

Google Street View le oferă utilizatorilor online de asemenea ocazia de a vizita virtual Centrul ŠKODA pentru Clienți din Mladá Boleslav. Gama actuală de modele de autovehicule poate fi studiată amănunțit la exterior și interior, inclusiv colecția de biciclete și Accesorii Originale. Centrul ŠKODA pentru Clienți a fost supus unei modernizări semnificative în anul 2013.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Skoda
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii