ROMBAT TERRA PRO
300% durată de viață, 2 ani garanție și 200% rezistență la coroziune sunt principalele caracteristici ale noii generații de baterii Terra Pro Heavy Duty (HD) cu SuperEndurance Technology (SET) de la ROMBAT. 

Compania bistrițeană ROMBAT a reproiectat gama de baterii HD folosind experiența acumulată în domeniul bateriilor pentru sisteme start/stop. Această expertiză obținută în urma dezvoltării bateriilor AGM și EFB a fost aplicată și bateriilor folosite pe camioane.

Principala schimbare constă în tehnologia de fabricare a grătarelor de baterii – de acum înainte se va folosi un grătar ștanțat, cu ramă pe toate laturile. De asemenea au fost utilizate aliaje si elemente noi de aliere pentru grătare.

Reproiectarea a adus cu sine performanțe electrice excelente atestate în laborator și în exploatare, un număr de cicluri de încărcare-descărcare de 3 ori mai mare, cu porniri multiple pe distanțe scurte. Noua generație de baterii va permite exploatarea fără probleme în condiții extreme de temperatură și va asigura un consum de apă foarte redus, practic nesemnificativ.

Noile baterii Terra Pro sunt primele produse ale companiei bistrițene ce vor purta noul logo recent lansat de liderul pe piața de baterii din România.

Sursa: Radu Restivan, Rombat Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii