Dorna Sports este încântată să anunțe că Dunlop a semnat un nou acord de continuare a parteneriatului ca furnizor unic de anvelope pentru campionatele mondiale de Moto2™ și Moto3™ încă din primele zile ale anului curent.

Dunlop a extins contractul ca furnizor oficial de anvelope pentru Moto2™ si Moto3™
Dorna Sports este încântată să anunțe că Dunlop a semnat un nou acord de continuare a parteneriatului ca furnizor unic de anvelope pentru campionatele mondiale de Moto2™ și Moto3™ încă din primele zile ale anului curent.

Potrivit acestui nou acord pe lângă faptul că toți piloții de la cele două categorii, intermediară și ușoară, ale Campionatului Mondial de MotoGP ™ vor alerga pe motociclete echipate cu anvelope Dunlop, toate motocicletele sportivilor vor purta logo-ul companiei, iar piloții ce vor urca pe podium la fiecare Grand Prix vor purta șapca cu lauri Dunlop.

Acordul prevede și amplasarea de bannere și mash-uri publicitare la evenimentele internaționale din Campionatul Mondial de MotoGP™.

Pau Serracanta, Managing Director pentru zona comercială la Dorna Sports a precizat: “Suntem încântați să continuăm asocierea noastră cu un nume așa de cunoscut cum este Dunlop în calitate de furnizor de anvelope la ambele clase, intermediară și ușoară, ale Campionatului Mondial.  Compania a jucat un rol important în dezvoltarea ambelor clase, Moto2™ și Moto3™,din moment ce aceste clase individuale au fost la originile și au pavat succesul unor piloți de calibru din MotoGP™ precum Marc Marquez care a revendicat deja două titluri mondiale.”

Sanjay Khanna, Managing Director, departamentul Dunlop Motorcycle and Motorsport Europe al companiei a afirmat: “Campionatele Mondiale Moto2™ și Moto3™ sunt recunoscute de către fani ca două campionate de motociclism viteză extrem de incitante. Intensitatea curselor face spectacolul atractiv. Suntem deja nerăbdători să creștem valoarea investiției noastre în promovarea acestor clase în anii ce vor urma, într-o manieră ce ne va ajuta să ne concentrăm pe încurajarea talentului și calității competiției.”

Dunlop a fost numit furnizor unic de anvelope la lansarea ambelor clase în 2010 și respectiv în 2012. Aceasta a venit ca urmare a unei perioade în care motocicletele echipate cu anvelope Dunlop au dominat categoriile 250cc și 125cc care au precedat cele două clase ale Campionatului Mondial.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii