Pentru al cincilea an consecutiv, MINI prezintă competiţia de snowboard Burton European Open.

MINI in the Mountains
Pentru al cincilea an consecutiv, MINI prezintă competiţia de snowboard Burton European Open. Pe lângă trucurile spectaculoase din concursurile de slopestyle şi halfpipe, brandul a impus o nouă disciplină de-a lungul ultimelor sezoane: instalaţiile de artă neobişnuită pe înălţimile de gheaţă.

Anul trecut, pe vârful Crap Sogn Gion din Laax, graficianul de artă urbană Andreas Preis a prezentat MINI Paceman SNOW BEAST. Acum, cei 300 de snowboarderi ce vor veni în staţiunea elveţiană vor fi întâmpinaţi cu o lucrare neobişnuită, "Schilderwald" (pădure de indicatoare). MINI şi artistul canadian de ilustraţii şi animaţii Geoff McFetridge au reinventat semnalizatoarele familiare de pe pârtii cu ajutorul unor ilustraţii inspirate de imaginea prin ochii unui freerider. Rezultatul este constituit de grafice artistice creative, de dimensiunea indicatoarelor rutiere, care descompun imaginea familiară a universului alb al snowboarderilor şi se joacă cu percepţia privitorului.

Schiţele canadianului sunt recunoscute pentru simplitatea lor. Deseori, acestea trec de-o parte şi de alta a liniei dintre figurativ şi abstract şi, în mod intuitiv, spun o poveste prin utilizarea unor imagini cu mare putere de comunicare.

Întregul proiect MINI in the Mountains poate fi văzut la Burton European Open, care are loc la Laax (Elveţia), în perioada 29 ianuarie - 1 februarie 2015, pe pârtiile din jurul gheţarului Crap Sogn Gion. La nivel global, MINI este implicat în colaborări şi sponsorizări din domeniul sporturilor de acţiune. Ca partener al sporturilor emergente, MINI susţine sportivi tineri şi creativi şi, prin urmare, promovează dezvoltarea în continuare a disciplinelor sportive. MINI a fost partener oficial al Burton Global Event Series încă din 2011.

Burton Global Event Series presented by MINI este organizată, de-a lungul anului, în patru ţări de pe trei continente. Pe lângă Burton European Open de la Laax, seria mai cuprinde Burton US Open, Burton High Fives în Noua Zeelandă, Burton Rail Days în Japonia şi diferite festivaluri montane Burton.

Sursa: MINI Romania 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii