Dacia
Primul magazin de desfacere Dacia a fost deschis în Israel, la Tel Aviv, pe 7 ianuarie.
Dacia Duster, Sandero Stepway, Lodgy şi Dokker sunt cele patru vehicule Dacia puse în vânzare în Israel.
Israel este a 44-aţară în care se comercializează marca Dacia.

Dacia îşi continuă dezvoltarea în Bazinul Mediteranean cu deschiderea de operaţii în Israel. Primul magazin de desfacere Dacia a fost deschis miercuri 7 ianuarie în Tel Aviv în prezenţa lui François Mariotte, Director de Vânzări şi Marketing la Dacia şi Itzik Weitz, CEO la Carasso Motors. La eveniment au participat circa 50 de reprezentanţi mass-media din Israel.

Carasso Motors, partenerul istoric al grupului Renault în Israel, va asigura vânzările şi operaţiile de service post-vânzare. Pentru 2015 Dacia îşi propune să deschidă două magazine de desfacere dedicate pentru marca Dacia, precum şi mai multe puncte de vânzare în cadrul unor centre comerciale Renault selectate dintre cele existente în ţară.
Itzik Weitz, CEO la Carasso Motors, a menţionat: ”Parteneriatul nostru cu Grupul Renault durează de peste 65 de ani. Marca Renault se extinde în Israel, având acum o cotă de piaţă de 4,2%. Lansarea Dacia ne va permite să oferim o nouă linie de autovehicule, complementară actualei game Renault.”

”Dacia oferă maşini fiabile, spaţioase, echipate cu dotări moderne, la preţuri foarte avantajoase. În mod cert ne vom găsi locul pe piaţa din Israel,” a spus François Mariotte, Director de Vânzări şi Marketing la Dacia. ”Promisiunile noastre simple şi clare faţă de clienţi vor ajuta Dacia să construiască relaţii bazate pe încredere pe această piaţă nouă.”

În noul showroom Dacia clienţii pot acum să comande modelele Dacia Duster, Sandero Stepway, Lodgy şi Dokker. La fel ca în orice altă ţară, vehiculele Dacia se vând cu o garanţie de trei ani/ 100.000 km.

Israel va fi a 44-a piaţă de desfacere a mărcii Dacia, după Marea Britanie, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Cipru şi Malta în 2013.

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii