27 ianuarie 2015, Bucuresti - Simone Tempestini, pilotul echipei romanesti Napoca Rally Academy, va participa la toate cele 7 etape din Campionatul Mondial de Raliuri incluse in calendarul Junior WRC 2015 si va avea un aliat in drumul sau spre titlu: noul smartphone UTOK FURY.

Simone Tempestini - UTOK Fury
27 ianuarie 2015, Bucuresti - Simone Tempestini, pilotul echipei romanesti Napoca Rally Academy, va participa la toate cele 7 etape din Campionatul Mondial de Raliuri incluse in calendarul Junior WRC 2015 si va avea un aliat in drumul sau spre titlu: noul smartphone UTOK FURY.

In programul Junior WRC din acest sezon sunt incluse patru etape pe macadam, doua pe asfalt si o etapa mixta, Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi, membrii Napoca Rally Academy, prima echipa romaneasca inscrisa in Campionatul Mondial de Raliuri, incepandu-si parcursul in celebrul Raliu Monte-Carlo. Atat in Junior WRC, cat si in WRC 2, competitie dedicata masinilor de productie, Simone Tempestini va fi insotit de UTOK, brandul local cu care impartaseste valorile performantei ridicate, a vitezei si a ambitiei de a fi in permanenta mai bun. In acest scop, modelul UTOK FURY va fi smartphone-ul martor al tuturor momentelor de glorie pe care echipa Napoca Rally Academy le va intalni.

“In raliuri, cel mai mult conteaza timpul pe probe si pentru a fi cel mai bun am nevoie de parteneri de incredere. Comunicarea cu echipa tehnica, cu copilotul meu, dar si cu suporterii nostri prin intermediul platformelor din social media este extrem de importanta. Sunt incantat ca anul acesta voi face toate acestea cu noul smartphone UTOK FURY. Va fi un sezon in care vom trece prin experiente senzationale si UTOK FURY va fi martorul tuturor performantelor noastre”, a spus Simone Tempestini, juniorul echipei Napoca Rally Academy”

“Am gasit in Napoca Rally Academy aceleasi valori pe care UTOK le apreciaza. Viteza, performanta si ambitia sunt esentiale in drumul catre primul loc si suntem bucurosi ca vom fi martorii succesului echipei in Campionatul Mondial de Raliuri”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

UTOK FURY este smartphone-ul ce il va insoti pe Simone Tempestini in fiecare etapa din Junior WRC si WRC 2 si este echivalentul masinii echipei Napoca Rally Academy, Citroen DS3 R3T MAX, intrucat reuseste sa atinga performante notabile, gratie procesorului Octa Core la 1.7 GHz, memoriei RAM de 2 GB si a profilului agil de numai 7.9mm!

Despre UTOK. 
UTOK surprinde fanii tehnologiei prin smartphone-uri si tablete caracterizate prin specificatii de top si accesibilitate. Printre modelele de succes se numara puternicele smartphone-uri Dual SIM UTOK 5008 si UTOK 500Q HD si UTOK i800, prima tableta din gama cu sistem de operare Microsoft Windows 8.1 si UTOK i700, tableta performanta cu procesor Intel® Atom™. Pe langa gama performanta, UTOK aduce consumatorilor de tehnologie beneficii precum 5 ani garantie, filme, seriale si emisiuni gratuite timp de o luna, 100 de carti incluse gratuit in fiecare tableta si smartphone si acces la 25 de milioane de melodii timp de o luna.

Despre Napoca Rally Academy. 
Napoca Rally Academy este prima echipa de raliuri din Romania care a castigat titlul de campioana europeana in lupta cu echipa Renault Sport Technologies, in Campionatul European de Raliuri (ERC 2014). Napoca Rally Academy s-a infiintat in aceasta formula in 2010 si este un proiect din domeniul motorsport care grupeaza, in jurul echipei de raliu cu acelasi nume, toate initiativele legate de sport, educatie, responsabilitate sociala si activitati de teambuilding. In 2015, Napoca Rally Academy deruleaza proiecte in cele mai importante campionate de raliuri din lume: Campionatul National (CNR), Campionatul European (ERC) si Campionatul Mondial (WRC). Napoca Rally Academy a inscris o echipa in ERC unde participa cu juniorii Simone Tempestini si Florin Tincescu si o echipa in WRC unde Simone Tempestini este principalul pilot. Napoca Rally Academy este prima si singura echipa din Romania care s-a inscris in toate cele trei campionate.

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii