Un concept inovator de jante din aliaj a marcat începutul de an prin prezentarea celei mai importante colecții Borbet 2015 în Austria la AUTOZUM, Salzburg.

BORBET cu design FF1 si S, noutati disponibile din aceasta primavara
Un concept inovator de jante din aliaj a marcat începutul de an prin prezentarea celei mai importante colecții Borbet 2015 în Austria la AUTOZUM, Salzburg.

Cu mult entuziasm producătorul german a venit cu toate noutățile pe lângă cele câteva modele prezentate în decembrie la Essen Motor Show.

Alături de modelul Borbet S, care are un design absolut remarcabil, au fost  introduse publicului larg în special jantele ultralight din linia forjată Borbet FF1, dar și lărgirea gamei de aplicații pentru BLX, și clasicul  Borbet F.

Modelul Borbet S va fi disponibil din primăvara lui 2015. Sub umbrela colecției "Premium", Borbet a dezvoltat o jantă care atrage atenția prin stilul modern și sportiv. Janta de aliaj S are un design concav, astfel că și cele mai mici diametre generează o impresie dinamică.

Design S Graphite Polished MattDesign-ul jantei cu 5 spițe este scos în evidență de diferitele culori "black red matt", "silver black glossy", "brilliant silver" și "graphite polished matt". Un aspect nobil și puternic, tocmai potrivit pentru accentuarea înfățișării vehiculului dumneavoastră. Nu doar adepții tuning-ului vor fi de părere că merită.

Firma Borbet nu pune accent, în mod tradițional, doar pe design și calitate, fiind de asemenea interesată de întreg procesul de fabricare, aspect din ce în ce mai acut între producătorii europeni din ziua de astăzi.

Procesul inovativ de degajare îndepărtează surplusul de material la nivel milimetric. Rezultatul: o jantă cu un grad ridicat de stabilitate și o greutate scazută. 100% din materialul care este îndepărtat în timpul producției este reintrodus în procesul de producție prin intermediul unui proces de reciclare.

Janta Borbet: design-ul favorit al sezonului, senzația maximă a plăcerii condusului fără a se face compromisuri când vine vorba de siguranță și calitate.

Borbet a prezentat și o premieră absolută în Austria. FF1 este un produs de înaltă clasă și prima jantă Borbet forjată (călită prin forjare). Prin această jantă Borbet a avut succes în creearea unui echilibru perfect între puterea unei solidități necondiționate a structurii de rezistență și calitățile unei greutăți reduse. Janta de 19’’ din colecția Sport cântărește cel mult 8,6 kilograme.

Borbet FF1 este rezultatul unui proces de producție testat care culminează cu un produs inovativ cu o uimitoare stabilitate în ciuda greutății reduse. Combinarea fără precedent a diferitelor procese tehnologice conduce la o reducere a greutății de 30 de procente și stabilește noile standarde în domeniul construcției.

Borbet FF1 Dark Titan PolishedFF1 este în special robust, având un design nobil și sport. Janta de înaltă tehnologie va fi disponibilă în trei variante din martie 2015: suplimentar la popularul negru polișat, janta va fi disponibilă pentru prima dată și în variantele: oțel polișat și negru profund mat.

Reacțiile din partea vizitatorilor de specialitate cât și cele din partea publicului au fost atât de pozitive încât s-au inclus anumite exponate în procesul oficial de producție. Astfel, populara BLX din categoria premium va fi disponibilă in dimensiunile de la 19’’la 20’’ și în alte versiuni de culoare - vizitatorii au așteptat și janta cu multispițe în varianta alb negru stralucitor, o culoare care subliniază direcția de mers.

De asemenea, modelul F - produsul cel mai bine vândut pentru iarnă din gama Borbet - a fost extins. Astfel,  pe lângă argintiu strălucitor și negru lucios, janta a fost prezentată la Salsburg și în varianta grafit polișat. Suprafața de un gri grafit cald și aplicațiile sclipitoare aduc în atenția șoferului cele discutate despre janta din categoria premium, aceasta având un aspect echilibrat între simplitate și contraste variate.

Pentru mai multe detalii, puteți contacta importatorul general pentru Romania, Boissigny Auto Distribution, sau vizita site-ul www.jantealuminiu.ro.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii