Creativitate, curaj şi puţină impertinenţă: acestea sunt ingredientele « poveştii de succes » a CITROËN, de peste 95 de ani. Succesul va fi ilustrat în primăvara anului 2015 de un rezultat simbolic: 50 de milioane de vehicule vândute de la înfiinţarea Mărcii, ce poartă logo-ul CITROËN. Semnătura recunoscută, simbol al autovehiculelor cu un stil puternic, confortabile, funcţionale, ce beneficiază, în acelaşi timp, de servicii inovatoare.

Noul Citroen Berlingo
CITROËN: O marcă cu o identitate unică: 50 de milioane de autovehicule vândute de la înfiinţare.
Premiere mondiale: Noul CITROËN Berlingo Multispace şi conceptul Berlingo MOUNTAIN VIBE.
Noutăţi: Noua gamă C4 şi C3 Picasso « Black Top ».
O gamă complet reînnoită bazată pe un design pur, optimist, dedicat confortului şi relaxării, la care se adaugă inteligenţa tehnologică.

Creativitate, curaj şi puţină impertinenţă: acestea sunt ingredientele « poveştii de succes » a CITROËN, de peste 95 de ani. Succesul va fi ilustrat în primăvara anului 2015 de un rezultat simbolic: 50 de milioane de vehicule vândute de la înfiinţarea Mărcii, ce poartă logo-ul CITROËN. Semnătura recunoscută, simbol al autovehiculelor cu un stil puternic, confortabile, funcţionale, ce beneficiază, în acelaşi timp, de servicii inovatoare.

CITROËN se bazează astăzi pe propriul ADN « Creativitatea şi Tehnologia în slujba confortului », pentru a-şi reinventa identitatea: o marcă creativă, diferită, ce promovează mobilitatea relaxată, plină de optimism şi încredere, graţie produselor, serviciilor, precum şi reţelei sale.

Modelele şi conceptele expuse la standul CITROËN, cu ocazia Salonului de la Geneva, reflectă dinamica şi puterea identităţii CITROËN pentru a oferi un design pur şi optimist, dedicat confortului şi relaxării şi, nu în ultimul rând, inteligenţă tehnologică.

PREMIERĂ MONDIALĂ: Noul CITROËN Berlingo Multispace 
Cu o personalitate puternică, ingenios şi optimist, noul CITROËN Berlingo beneficiază de o parte frontală restilizată, mai expresivă, completată de tehnologii moderne şi utile ca, de exemplu, noul ecran tactil de 7" sau sistemul Active City Brake, precum şi de motorizări eficiente de ultimă generaţie. Deschizător de drumuri pe segmentul ludospace şi veritabilă referinţă în permanentă evoluţie, modelul îşi păstrează toate calităţile în materie de modularitate, volum, confort şi echipamente, precum Modutop®.

Un concept inedit: CONCEPTUL Berlingo MOUNTAIN VIBE
Energic şi optimist, acest concept cu design îndrăzneţ propune o serie de accesorii şi ornamente de caroserie pentru a descoperi natura şi cuceri cele mai înalte vârfuri. Modelul vă duce cu gândul la peisajul alpin din jurul Genevei şi se dovedeşte a fi partenerul ideal al îndrăgostiţilor de sporturi în natură, dornici de libertate.

NOUTĂŢI: Noua gamă CITROËN C4 
Noul model îşi consolidează poziţia de necontestat în segmentul hatchback-urilor compacte, fiind extrem de uşor de condus. Design-ul elegant este completat de confortul general, omogen şi comportamentul rutier de excepţie. O serie de inovaţii îi conferă tărie de caracter şi facilitează viaţa la bord : faruri şi stopuri noi, ecran tactil de 7", funcţia de Acces şi Demaraj Mâini Libere. În plus, realizează un adevărat salt în viitor cu noile motorizări PureTech şi BlueHDi, extrem de eficiente, asociate transmisiei automate EAT6.

NOUTĂŢI: CITROËN C3 Picasso « Black Top” 
C3 Picasso îşi păstrează toate calităţile în materie de design, confort şi modularitate. Echipat cu noile motorizări PureTech 110 şi BlueHDi 100, adoptă o caroserie bi-ton « Black Top » ce propune asocierea pavilionului negru cu 3 nuanţe de caroserie posibile.

O GAMĂ REÎNNOITĂ
- CITROËN C4 Cactus: O nouă perspectivă auto, ce reflectă poziţia Mărcii CITROËN. Un nou tip de crossover, cu un design unic, dedicat complet confortului şi tehnologiei, pentru o viaţă la bord mai relaxată. S-au înregistrat deja 47.000 de comenzi de la lansare.

Conceptul C4 Cactus AIRFLOW 2L: Veritabilă chintesenţă de idei, conceptul combină design-ul şi aerodinamica cu soluţii concrete de optimizare a greutăţii, precum şi un ansamblu de tracţiune inovator pentru un vehicul economic care să consume mai puţin de 2l/100km.

- Noul CITROËN C1: Lansat acum câteva luni şi vândut deja în 41.000 exemplare, această nouă citadină practică, confortabilă şi optimistă oferă o experienţă la volan relaxantă, graţie versiunii Airscape. Bazându-se pe succesul conceptului prezentat anul trecut, filiala din Elveţia propune o serie limitată, fabricată local: C1 Swiss & Me. Cu o personalitate puternică, modelul ilustrează potenţialul de personalizare al C1 şi capacitatea acestuia de a trăi intens viaţa urbană.

- CITROËN C4 Picasso & Grand C4 Picasso: lideri pe segmentul monospace din Europa, în doar câteva luni, cu 187.000 unităţi comandate de la lansare. Design-ul pur şi rafinat este dedicat confortului tuturor pasagerilor.

TEHNOLOGIE INTELIGENTĂ
Întreaga gamă de vehicule reflectă inteligenţa tehnologică dedicată:
- utilizării facile, cum ar fi, de exemplu, ecranul tactil disponibil acum începând cu C1 până la C4 Picasso, precum şi la întreaga Nouă Gamă C4 şi Noul Berlingo ;
- reducerii costurilor de utilizare graţie, de exemplu, motorizărilor de ultimă generaţie BlueHDi şi PureTech, performante şi eficiente, cu un nivel remarcabil al emisiilor şi consumului. Nu mai puţin de 20 versiuni sunt  « Best in Class CO2 » pe segmentul lor.

În funcţie de ţara de comercializare, aceste autovehicule propun, de asemenea, noi soluţii de achiziţie şi întreţinere, precum SimplyDrive/FlexiDrive, CITROËN Service Racing sau serviciile conectate CITROËN CONNECT. Aceste servicii susţin angajamentele CITROËN faţă de clienţi săi, pentru o şi mai mare  transparenţă : CITROËN & DUMNEAVOASTRĂ.

SUCCESE SPORTIVE
Inteligenţa tehnologică şi aventura umană sunt adevărate valori CITROËN, înglobate de versiunea CITROËN C-ELYSEE WTCC: un veritabil succes sportiv, gaj al notorietăţii mărcii pe pieţele internaţionale: constructor şi pilot, încă din primii ani de existenţă Marca CITROËN îşi respectă promisiunea şi va fi prezentă în Argentina pe 8 martie luna viitoare.

Sursa: Georgiana Patru, Manager PR Trust Motors S.R.L.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii