În deschiderea oficială a Campionatului Național de Raliuri DUNLOP 2015, partenerul oficial al FRAS își reafirmă susținerea față de competiția internă de profil.

Dunlop anunță astăzi că rămâne alături de sportivii și organizatorii de raliuri din România și în 2015. Odată cu debutul oficial al Campionatului Național de Raliuri DUNLOP 2015, producătorul de anvelope de top la nivel mondial își reafirmă susținerea față de competiția internă de profil prin agrearea contractului de parteneriat și cu noua conducere aleasă a Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

Sub noul slogan ”Forever Forward”, continuarea parteneriatului cu FRAS și sub noua conducere a acestei instituții, marchează pentru al nouălea an consecutiv întrecerea internă de profil și confirmă angajamentul asumat al DUNLOP pentru susținerea performanței în motorsportul românesc.

”Prin parteneriatul nostru cu Federația Română de Automobilism Sportiv am reușit să construim o adevărată tradiție pentru motorsportul românesc. 2015 este cel de-al nouălea an în care implicarea DUNLOP pentru susținerea competiției interne de raliuri continuă să se mențină, iar aceasta este pentru noi încă o dovadă că suntem partenerul potrivit pentru performanță”, a precizat Raluca Boțan, Marketing Manager Goodyear Dunlop CEE.

Angajamentul DUNLOP față de FRAS, și astfel față de sportivii și organizatorii de raliuri din România rămâne neschimbat, DUNLOP fiind în acest moment, prin implicarea sa, unul din cei mai importanți susținători ai motorsportului românesc.

”Mulțumim vechii conduceri a FRAS, reprezentată de domnul Ovidiu Mazilu, că ne-a oferit pentru mai bine de 6 ani de zile suficiente motive să ne dorim ca DUNLOP să rămână părtaș la creșterea motorsportului românesc și continuăm acum să mergem alături de noul reprezentant al FRAS, domnul Norris Măgeanu, de la care așteptăm cel puțin tot atâtea motive de a rămâne parte din acest fenomen”, a mai precizat Raluca Boțan.

Prin acordul pe care îl are cu Federația Română de Automobilism Sportiv, DUNLOP susține de asemenea alte două competiții majore din motorsportul românesc: Campionatul Național de Viteză în Coastă DUNLOP 2015 și Campionatul Național de Karting DUNLOP 2015, iar la nivel național, prin parteneriatul cu FireMotorsport, în 2015, DUNLOP a rămas alături și de performerii cupei de motociclism viteză, DUNLOP Romanian Superbike.

Campionatul Național de Raliuri DUNLOP 2015 debutează în acest sfârșit de săptămână la Brașov, cu etapa tradițională TESS Rally.

*
În 2015, CN de Raliuri DUNLOP programează 9 etape după cum urmează: 27-28 martie - Tess Rally, Brașov, 08-09 mai -Arad Rally, Arad, 05-06 iunie - Danube Delta Rally, Tulcea, 26-27 iunie - Raliul Moldovei, Bacău, 17-18 iulie - Transilvania Rally, Cluj, 21-22 august - Sibiu Rally, Sibiu, 11-12 septembrie - Raliul Iașului, Iași, 09-10 octombrie-Harghita Rally, Harghita și respectiv 30-31octombrie a.c. - Raliul Craiovei, Dolj.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii