Încă de la lansarea pe piață în 1988, modelul Suzuki Vitara și-a câștigat aprecierea cu un design stilat, prin dimensiunile compacte și performanțe bune atât on-road cât și off-road. Acum, la peste 25 de ani de la debutul acestui model legendar, noul Vitara vine cu o abordare proaspătă a segmentului SUV compact și cu numeroase îmbunătățiri la toate capitolele.

Noul Suzuki Vitara
Noul SUV compact în cinci uși va fi disponibil la vânzare în România începând cu 1 aprilie.
Modelul va fi disponibil cu două motorizări: 1,6 litri benzină și 1,6 litri DDiS, ambele de 120 CP.
Suzuki Vitara va fi disponibil în patru niveluri de echipare: Cool, Passion, Spirit şi Luxus cu prețuri pornind de la 14.100 Euro (TVA inclus).
Sunt disponibile și două pachete de dotări opționale: Urban și Rugged.

Încă de la lansarea pe piață în 1988, modelul Suzuki Vitara și-a câștigat aprecierea cu un design stilat, prin dimensiunile compacte și performanțe bune atât on-road cât și off-road. Acum, la peste 25 de ani de la debutul acestui model legendar, noul Vitara vine cu o abordare proaspătă a segmentului SUV compact și cu numeroase îmbunătățiri la toate capitolele.

Disponibil în România de la 1 aprilie, noul Suzuki Vitara are dimensiuni mai compacte, un design puternic, și dispune, în opțiuni, de sistemul inovator de tracțiune integrală ALLGRIP.  De asemenea, noul Suzuki Vitara este echipat în standard cu șapte airbag-uri, inclusiv pentru genunchi în zona șoferului, siguranța pasagerilor fiind unul din principalele aspecte de care s-a ținut cont la dezvoltarea noului model.

Specificații și prețuri
Model
Preț (cu TVA inclus)



Vitara  COOL (2WD)
14.100 Euro

Vitara COOL (ALLGRIP)
15.800 Euro

Vitara PASSION (2WD)
15.600 Euro

Vitara  PASSION (ALLGRIP)
17.300 Euro

Vitara SPIRIT (2WD)
17.700 Euro

Vitara  SPIRIT DDIS (2WD)
20.000 Euro

Vitara SPIRIT (ALLGRIP)
19.400 Euro

Vitara  SPIRIT DDIS (ALLGRIP)
22.000 Euro

Vitara LUXUS (ALLGRIP)
20.400 Euro

Vitara LUXUS  DDIS   (ALLGRIP)
23.000 Euro


Personalizări
Încă din faza de dezvoltare, noul Vitara a fost conceput pentru a-I permite clientului să-și personalizez acest model în funcție de necesitățile personale. Acum, noul Vitara este disponibil în sase culori de caroserie, dar și opt combinații bi-ton. Atât interiorul, cât și exteriorul beneficiază de numeroase opțiuni de personalizare, iar pachetele Urban sau Rugged oferă o notă distinctă suplimentară. Pachetul URBAN include eleron hayon tip sport, bandouri laterale cromate, ornamente proiectoare ceață cromate, iar pachetul Rugged vine cu scuturi de protecție de mari dimensiuni integrate în parașocurile față și spate, bandouri laterale extinse de culoare neagră, ornamente proiectoare ceață de culoare neagră și protecție zonă încarcare portbagaj. Cele două pachete sunt disponibile pe echipările Passion, Spirit și Luxus.

Motorizări
Noul Suzuki Vitara este disponibil cu două motorizări: 1,6 litri benzină și 1,6 DDiS. Ambele motorizări au 120 CP și un cuplu de 156 Nm, respectiv 320 Nm. Și în ceea ce privește emisiile de noxe, noul Vitara stabilește se remarcă prin valori foarte mici. Emisiile de CO2 pentru motorul pe benzină (2WD) cu cutie de viteze manuală sunt de 123g/km, iar cu tracțiune integrală (ALLGRIP) sunt de 130g/km. În versiunea de motorizare DDiS, emisiile sunt de doar 106g/km (2WD) și 111g/km (ALLGRIP).

Siguranță și echipări
O mare parte din echipamentele de siguranță sunt disponibile în standard încă de pe nivelul de echipare Cool. Noul Suzuki VItara oferă o listă completă de echipamente de siguranță activă și pasivă: airbag-uri frontale, airbag-uri laterale, airbag genunchi, ABS + EBD, ESP®, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, funcţie de asistare la frânare, sistem de asistență la pornirea din rampă (HILL HOLD CONTROL),  geamuri față electrice, aer condiționat, sistem Auto Start & Stop motor, oglinzi retrovizoare reglabile electric, cu degivrare.

Noul SUV compact în cinci uși va fi disponibil la vânzare în România începând cu 1 aprilie.


Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Prima intrebare care ne roade pe toti ar fi: o sa ia din piata Dusterului. De la bun inceput trebuiesc comparate Dusterul Full cu variantele de Vitara disponibile la 17000 - 18000 de euro. Masina clar arata mai bine cu toate ca arata cam a "masina de femeie" ceea ce nu este neaparat un lucru rau. Pe de alta parte Duster arata a masina de lucrator la Petrom. Interiorul este mai bine desenat si are cea optiuni in plus dintre care singura care mi se pare ca face o mare diferenta, este aerul contitionat automat care pe Duster nu se poate comanda nici obtional. In mod sigur obtiunile de genu Hill hold control, oglinzi rabatabile electrice, oprirea motorului si etc. sunt disponibile doar pe variantele Luxury asa ca nu ne batem capul cu ele. Motorul in schimb nu cred ca va fi la fel de fiabil ca motorul de 1.5 dci. Una peste alta masina nu ma impresioneaza dar daca ar fi sa aleg intre Duster si Vitara in mod sigur as alege Vitara.

    RăspundețiȘtergere