Niciun drum cu maşina nu poate fi pe deplin plăcut fără convorbiri la telefon şi muzică. Pentru şoferii care preferă să se bucure de toate acestea în siguranță, păstrându-şi mâinile pe volan, Falcon Electronics recomandă car kit-urile Parrot MKi.

parrot mki9200
Niciun drum cu maşina nu poate fi pe deplin plăcut fără convorbiri la telefon şi muzică. Pentru şoferii care preferă să se bucure de toate acestea în siguranță, păstrându-şi mâinile pe volan, Falcon Electronics recomandă car kit-urile Parrot MKi.

Într-o lume a comunicării, distragerea atenţiei în trafic a devenit o realitate de neignorat, iar sistemele car kit sunt deja o necesitate. Pentru siguranța și confortul nostru când suntem la volan, fără niciun risc, Falcon Electronics recomandă gama de car kit-uri Parrot MKi, formată din versiunile MKi9200, MKi9100 şi MKi9000.

Cu Parrot MKi se pot efectua apeluri în doar câteva secunde din interiorul mașinii, fără a fi nevoie să atingem telefonul, o dată ce s-a conectat prin Bluetooth. Apelurile sunt transmise direct prin boxele autovehiculului pentru un confort perfect. Mai mult, se pot conecta și folosi simultan două telefoane mobile. Utilizarea acestora este facilă și intuitivă, prin intermediul meniului accesibil vocal.

Tot în boxele mașinii se poate asculta muzica preferată, doar conectând telefonul iOS, Android sau compatibil Bluetooth Stereo (A2DP) sau orice  player USB prin cablul inclus. În plus, sunetul stereo este puternic și profund, prin funcția Virtual SuperBass. Calitatea audio incontestabilă, indiferent de zgomotul din fundal este asigurată și de un microfon extern, dublu, dar și de software-ul de procesare digitală a semnalului, de ultimă generație (DSP-3).

Pentru a păstra mereu ochii la drum, se pot accesa toate caracteristicile oferite de gama Parrot Mki direct de pe bord sau de pe volan, prin telecomanda wireless inclusă.

parrot mki9200
Parrot MKi9200 este un sistem avansat de car kit, ce permite efectuarea de apeluri telefonice în siguranță, în timp ce pe ecranul color 2,4” de înaltă rezoluție se afişează clar agenda telefonică, ID-ul și poza apelantului şi setările telefonului. Pentru muzica preferată, pe ecran vor fi afișate grafica albumului și a melodiei redate, dar și lista completă a melodiilor împreună cu numele artistului, titlul melodiei şi coperta albumului (în funcţie de ID tag-ul pieselor şi albumelor muzicale). Mai mult, pentru cât mai multă informaţie, sistemul dispune de un cititor de card SD compatibil SDHC.

Preț recomandat de vânzare Parrot MKi9200: 949 lei, TVA inclus

parrot mki9100
Parrot MKi9100 este un sistem car kit cu redare a muzicii și ecran OLED, ce afişează cu mare claritate toate informaţiile importante, fie că sistemul este folosit pentru convorbiri telefonice sau pentru muzică.

Preț recomandat de vânzare Parrot MKi9100: 769 lei, TVA inclus

CMK parrot mki9000
Parrot MKi9000 este un sistem car kit fără ecran ce se poate integra perfect în orice autovehicul, prin designul discret și minimalist. Accesul la agenda telefonică și la muzica preferată este facil, prin intermediul meniului accesibil vocal.

Preț recomandat de vânzare Parrot MKi9000: 629 lei, TVA inclus

Sistemele car kit Parrot MKi necesită instalare. Aceasta se poate realizaîn showroom-urileproprii Falcon din Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Braşov, dar şi în cele ale partenerilor.

Sursa: Ioana Topor, PR Assistant 4 ACE-pr&publicity
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii