Pisa Motors, importator oficial al vehiculelor comerciale Piaggio din 2014, își extinde rețeaua de dealeri în România. Începând cu luna martie, RMB Casa Auto Timișoara este reprezentantul oficial Pisa Motors pentru zona de vest a țării.

Casa Auto Timisoara
Pisa Motors, importator oficial al vehiculelor comerciale Piaggio din 2014, își extinde rețeaua de dealeri în România. Începând cu luna martie, RMB Casa Auto Timișoara este reprezentantul oficial Pisa Motors pentru zona de vest a țării. 

Începând din 2014, Pisa Motors este importator oficial al vehiculelor comerciale Piaggio, aducând în România modelele Quargo, Porter, Porter Maxxi, dar și celebrele Ape și Calessino, furnizând soluții ideale pentru toate nevoile de transport.

În 2015, obiectivul principal pentru Pisa Motors este de a dezvolta o rețea de dealeri care să acopere cele mai importante zone ale țării. Începând din luna martie,  RMB Casa Auto Timișoara devine și dealer oficial al utilitarelor Piaggio pentru zona de vest a țării. “Pentru 2015 ne-am propus să extindem rețeaua de dealeri din țară, iar în RMB Casa Auto Timișoara am găsit un partener de anvergură, serios și potent, care are capacitatea și va asigura infrastructura Piaggio în zona de vest a României”, a spus Florin Pârvu, director general Pisa Motors.

Cu o prezență pe piața locală de peste 18 ani și cu o structură organizatorică și servicii aliniate la standarde europene, RMB Casa Auto Timișoara este unul dintre cei mai specializați dealeri în comercializarea și servisarea auto din zona de vest a țării.

RMB Casa Auto Timișoara, membră a grupului Țiriac, este Centru Autorizat de Vânzări și Service pentru mărcile Mercedes-Benz, Mitsubishi, Ford și Hyundai. “Apartenența noastră la rețeaua Țiriac Auto asigură clienților noștri servicii unitare de cea mai înaltă calitate, cu cele mai bune prețuri și facilități de care pot beneficia în toată țara, în oricare dintre locațiile Grupului ȚiriacAuto existente. Orientați către clienții noștri încercăm în permanență să oferim soluții personalizate oricărui tip de cerere. O consecința firească a acestei conduite, începand din luna martie a acestui an am decis adăugarea în portofoliul de mărci al societății noastre a brand-ului Piaggio Comerciale. Ne dorim ca această colaborare să aducă un plus de flexibilitate în oferirea soluțiilor optime pentru clienți. Este un segment care credem că se va dezvolta exponențial în următorii ani bazându-se pe necesitatea tot mai evidentă de soluții eficiente și economice în segmentul transporturilor ușoare. Imaginea locală cerea un parteneriat pe măsură, iar Piaggio, cu reputația de constructor al unor vehicule remarcabile prin fiabilitate, accesibilitate și adaptabilitate în orice situație a oferit răspunsul la cerințele noastre”, a spus domnul Liviu Anton, director general RMB Casa Auto Timișoara.

RMB Casa Auto Timișoara își desfășoară activitatea în patru locații moderne, unități complexe, fiecare dintre ele cu showroom-uri auto, divizii de autorulate certificate, ateliere service, departamente de piese schimb și accesorii.  RMB Casa Auto Timișoara va comercializa toată gama de vehicule comerciale Piaggio. “Principala noastră preocupare în 2015 va fi de informare și promovare a acestor mici actori de pe piața vehiculelor comerciale, actori care datorită multiplelor modalități de „deghizare” au o arie de aplicabilitate foarte mare oferind soluții pentru activități de transport, construcții, agricultură, distribuție, curierat, activități promo-publicitare, comerț mobil, întreținerea spațiilor verzi și a platformelor industriale. Ca orice activitate de început nu va fi ușor, dar suntem convinși că lucrurile vor evolua în mod pozitiv. Având în vedere suportul oferit permanent și profesionist de partenerul  importator, Pisa Motors, abordăm acestă provocare cu optimism și sperăm ca rezultatele să nu întârzie să apară”, a adăugat Cornel Dumitrescu, director executiv RMB Casa Auto Timișoara.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii