ŠKODA a prezentat situația vânzărilor și rezultatele financiare pe 16 martie 2015. Producătorul ceh de automobile a stabilit un nou record de vânzări pe parcursul anului 2014, cu 1,04 milioane automobile vândute.

SKODA
Conferința de Presă Anuală ŠKODA 2015, din 16 martie, de la Centrul de Training pentru Service al mărcii ŠKODA din Kosmonosy (Mladá Boleslav).
2014: An-record, pentru prima dată peste 1 milion de autovehicule vândute pe parcursul unui an calendaristic.
Cea mai inovatoare gamă de modele ŠKODA de până acum cucerește noi grupuri de clienți.
O nouă eră: ŠKODA Superb marchează punctul culminant al ofensivei modelelor.

ŠKODA a prezentat situația vânzărilor și rezultatele financiare pe 16 martie 2015. Producătorul ceh de automobile a stabilit un nou record de vânzări pe parcursul anului 2014, cu 1,04 milioane automobile vândute. Este pentru prima dată, în istoria de 120 de ani a companiei, când au fost vândute mai mult de 1 milion de unități într-un singur an calendaristic. Compania intenționează să continue trendul ascendent şi în anul 2015, iar noua ŠKODA Superb prevestește o nouă eră pentru marcă.

În ciuda unei concurențe acerbe, ŠKODA a reușit să menţină o traiectorie ascendentă continuă în anul 2014. Livrările la nivel mondial au crescut cu 12,7%, ajungând, pentru prima dată, la peste 1 milion de automobile (1,04 milioane), situând astfel marca în „Liga Campionilor” producătorilor la nivel mondial. Totodată, ŠKODA a atras noi grupuri de clienți cu ajutorul noilor sale modele. Această dezvoltare promițătoare a continuat și în acest an. În luna ianuarie 2015, vânzările ŠKODA au crescut cu 7,5% față de ianuarie 2014, această lună devenind astfel luna cu cele mai bune vânzări din istoria companiei.

ŠKODA va accelera ritmul în anul 2015. Noua ŠKODA Fabia Combi este pe piață de la mijlocul lunii ianuarie. Totuși, personajul principal din cea mai vastă ofensivă a modelelor ŠKODA din toate timpurile este noua ŠKODA Superb, lansată pe 17 februarie în Praga. Cea mai bună ŠKODA din toate timpurile anunță o nouă eră pentru marcă. Noua ŠKODA Superb revoluționează designul ŠKODA și prezintă un plus de confort și spațiu, alături de tehnologia de ultimă generație, bazată pe platforma modulară transversală (MQB). Modelul reprezentativ ŠKODA va fi pus în vânzare la mijlocul anului 2015.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Skoda
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii