Prezentat publicului larg cu ocazia celei de-a 85-a ediţii a Salonului Auto de la Geneva, noul PEUGEOT 208 propune nuanţa exterioară Orange Power. Această nuanţă fresh, optimistă şi dinamică este completată de alte două culori texturate inedite, disponibile în premieră mondială la un vehicul de serie: Ice Grey şi Ice Silver.

Peugeot 208
Prezentat publicului larg cu ocazia celei de-a 85-a ediţii a Salonului Auto de la Geneva, noul PEUGEOT 208 propune nuanţa exterioară Orange Power. Această nuanţă fresh, optimistă şi dinamică este completată de alte două culori texturate inedite, disponibile în premieră mondială la un vehicul de serie: Ice Grey şi Ice Silver. Noutatea este completată şi de pachetul de personalizare suplimentar, Yellow Lime care, la fel ca şi pachetul Menthol White expus la Salonul de la Geneva, poate înfumuseţa atât interiorul cât şi exteriorul.

Noul PEUGEOT 208: atenţia focusată pe detalii şi calitate
Noul PEUGEOT 208 este rezultatul unei activităţi intense, focusate pe fiecare domeniu în parte. Modelul urmează să fie comercializat în Europa începând din luna iunie 2015. O veritabilă chintesenţă de elemente (design aparte, sportiv şi modern, noi echipamente tehnologice) precum şi noile motorizări Euro 6 Pure Tech şi BlueHdi  sporesc confortul şi siguranţa.

În completarea noii nuanţe metalizate Orange Power, lansată la ultima ediţie a Salonului de la Geneva, două nuanţe texturate inovatoare completează gamă de culori disponibilă la lansare. În plus, două pachete de personalizare vă stau la dispoziţie pentru a înfrumuseţa exteriorul şi interiorul noului PEUGEOT 208.

Vopsea texturată cu adevărat  inedită
Încă de la lansare, noul PEUGEOT 208 propune două culori noi, inovatoare şi moderne, cu adevărat diferite  de cele tradiţionale: Ice Grey şi Ice Silver.

Cele două nuanţe oferă multiple avantaje:
  • Sunt distinctive şi valorizante. Graţie aspectului mat şi satinat, subliniază liniile vehiculului amplificând caracterul dinamic şi modern al noului PEUGEOT 208. Aceste culori accentuează liniile şi creează un joc de lumini unic, spre deosebire de culorile mate, care atenuează liniile şi estompează formele;
  • Textura uşor granulată, creează senzaţia unui vehicul robust şi protector. În plus, sunt deosebit de rezistente şi uşor de întreţinut comparativ cu nuanţele mate, clasice, asigurând o rezistenţă bună la zgârieturile uşoare, rezultate în urma spălării frecvente - la înaltă presiune sau la perie (fără aplicare de ceară);
  • Graţie industrializării, în premieră mondială direct în fabrică, aceste nuanţe distinctive rezervate de obicei seriilor scurte sau echipării premium deosebit de costisitoare (până la 6 000 Euro) sunt acum disponibile la un preţ echivalent cu cel al nuanţelor sidefate. În Europa, tariful este sub 800 Euro cu maximum 180 -200 Euro mai mult faţă de o vopsea metalizată.
Din punct de vedere tehnic este vorba de o veritabilă performanţă brevetată internaţional. Fabricate direct la uzina Poissy (Franţa), industrializarea acestor nuanţe reprezintă rezultatul unei activităţi intense desfăşurate pe parcursul a 4 ani. Dacă straturile de bază (tratamentul anti-coroziune, baza şi stratul culorii de bază) sunt aceleaşi ca la o nuanţă metalizată clasică, inovaţia constă în compoziţia şi tehnica de aplicare a lacului. Lacul conţine agenţi de texturare, precum şi particule fine de siliciu şi microbile de poliamidă. Particulele de siliciu din răşină conferă un aspect mat, dur şi granulat, în timp ce microbilele de poliamidă asigură textura specifică a vopselei.

Straturile de protecţie şi baza sunt aceleaşi, ceea ce permite aparatului de vopsit să poată selecta fie lacul pentru o nuanţă clasică fie cel pentru o nuanţă texturată. Această inovaţie industrială asigură o bună flexibilitate a producţiei, propunând tuturor această opţiune la un preţ accesibil.

Cele două culori noi, Ice Grey şi Ice Silver, oferă posibilităţi de exprimare multiple:
  • Ice Grey inspiră eleganţă, modernitate şi prestanţă;
  • Ice Silver inspiră dinamism, forţă şi putere (de altfel este disponibilă şi la versiunile sport ale noului PEUGEOT 208: GTi şi GTi by PEUGEOT Sport).
Veritabile simboluri ale strategiei Mărcii, cele două nuanţe ilustrează capacitatea PEUGEOT de a se diferenţia şi de a urca în gamă.

În total, gama de culori propusă de noul PEUGEOT 208 conţine 13 nuanţe capabile să satisfacă cerinţele înalte ale clienţilor dornici să se afirme, în căutarea exclusivităţii:
  • 2 nuanţe mate (Alb Banquise şi Gri Hurricane);
  • 7 nuanţe metalizate (Orange Power, Gri Aluminium, Gri Shark, Negru Perla Nera, Blue Virtuel, Dark Blue şi Roşu Rubi);
  • 1 nuanţă perlată (Pearl White);
  • 2 nuanţe texturate (Ice Grey şi Ice Silver);
  • 1 culoare exterioară bi-ton (Negru Mat Texturat/Roşu Lucios, disponibilă la versiunea 208 Gti by PEUGEOT Sport).
Variante de personalizare moderne şi optimiste
Noul PEUGEOT 208 este perfect adaptat epocii sale şi propune, alături de gama bogată de culori şi echipamente, oferte de personalizare originale pline de prospeţime. Două pachete de personalizare a exteriorului sunt, de asemenea, disponibile ca echipare de fabrică începând cu al doilea nivel de echipare. Asociat nuanţei Orange Power, pachetul Menthol White a fost prezentat în cadrul Salonului de la Geneva. Acesta creează, graţie elementelor de culoare albă, o ambianţă dinamică şi elegantă.  Noul pachet Yellow Lime este surprinzător de optimist şi modern. Se asortează perfect cu nuanţa texturată Ice Silver precum şi cu celelalte culori.

Fiecare pachet de personalizare pentru exterior conţine:
  • Grilă “EQUALIZER” inscripţionată cu efect 3D*;
  • Ramă grilă negru lucios;
  • Rame proiectoare ceaţă negru lucios, inscripţionate prin procedura de gravură laser*;
  • Monogramă PEUGEOT colorată atât în faţă cât şi în spate*;
  • Carcase oglinzi Perla Nera şi semnalizatoare colorate*.
*(în culoarea pachetului ales)

De altfel, pachetele Menthol White şi Lime Yellow pot fi adoptate şi la nivelul habitaclului, indiferent de pachetul de personalizare exterioară ales (în funcţie de culoarea şi pachetul de personalizare a exteriorului). Pachetele pentru interior creează o ambianţă modernă, distinctivă şi valorizantă, studiată în cele mai mici detalii:
  • scaune sport cu tapiţerie mixtă imitaţie piele prestige + material textil Oxford şi cusături colorate*;
  • cotiere panouri portiere şi cusături colorate*;
  • mânere portiere faţă şi spate colorate*;
  • inserţie colorată * la nivelul instrumentarului;
  • volan sport îmbrăcat în piele perforată cu cusături colorate*;
  • manşon schimbător de viteze cu cusături colorate*;
  • contur fante de aer crom satin;
  • scaun pasager reglabil pe înălţime.
*(în funcţie de nuanţa pachetului ales)

Astfel, noul PEUGEOT 208 propune clienţilor săi o gamă capabilă să răspundă nevoilor cotidiene: o gamă variată de culori exterioare, pachete de personalizare pentru interior şi exterior precum şi noua gamă de roţi cu aspect inovator (diamantare clasică, secvenţială sau gravură laser).

Sursa: Georgiana Patru, Manager PR Trust Motors S.R.L.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii