Alexandra Marinescu a terminat prima sesiune de antrenamente libere cu cel de-al 19-lea timp, iar în cea de-a doua nu a parcurs niciun tur cronometrat fiind implicată într-un incident, din cauza unor probleme tehice, pe circuit cu pilotul indian Tarun Reddy.

Alexandra Marinescu
Alexandra Marinescu a avut primul contact cu monopostul echipei Falcon Motorsport în antrenamentele libere.
În prima sesiune a terminat cu cel de-al 19-lea timp.
Din cauza unor probleme tehnice, Alexandra Marinescu a fost implicată într-un incident cu Tarun Reddy în sesiunea a doua de antrenamente libere
și nu a parcurs niciun tur cronometrat.

Alexandra Marinescu a terminat prima sesiune de antrenamente libere cu cel de-al 19-lea timp, iar în cea de-a doua nu a parcurs niciun tur cronometrat fiind implicată într-un incident, din cauza unor probleme tehice, pe circuit cu pilotul indian Tarun Reddy. 

Vineri a fost prima zi pentru Alexandra Marinescu în Formula 4. Sezonul 2015 are în total 10 etape și a început cu cea programată la Brands Hatch, pe versiunea scurtă a circuitului britanic. Prima sesiune de antrenamente libere a fost una de acomodare cu noul monopost, Alexandra Marinescu pilotând pentru prima oară mașina echipei Falcon Motorsport. În total,  ea a parcurs 25 de tururi și a avut al 19-lea timp. „Am încercat să mă acomodez repede cu mașina, dar lipsa testelor din pre-sezon și-a spus cuvântul imediat. M-am și răsucit o dată, dar am încercat să cresc progresiv ritmul și să adun cât mai multe informații despre mașină, pneuri și circuit. Am avut și tot felul de probleme tehnice așa că nu am putut parcurge atât de multe tururi pe cât mi-aș fi dorit”, a spus Alexandra, după prima sesiune de antrenamente libere de 45 de minute.

În sesiunea a doua, Alexandra Marinescu a ieșit târziu pe circuit din cauza unor probleme la cutia de viteze și nu a reușit să parcurgă niciun tur cronometrat. Tot din cauza problemei la cutia de viteze, în virajul Paddock Hill Bend, Alexandra s-a răsucit și a fost lovită apoi de pilotul indian Tarun Reddy. Sesiunea a fost oprită, iar Alexandra a fost dusă la spitalul circuitului pentru un scurt control medical. „Totul este ok și îmi pare rău că nu am putut profita de cele 30 de minute din sesiunea a doua pentru a mai aduna informații. Mașina a fost avariată destul de serios și inginerii echipei lucrează acum pentru ca eu să pot lua startul sâmbătă. În primul rând trebuie rezolvată problema care a dus la acest incident, iar mâine dimineață va mai avea loc o verificare tehnică a mașinii înainte de a ști dacă voi putea continua această etapă. Și eu mai trebuie să trec pe la medicul circuitului pentru că aceasta este procedura standard, dar în acest moment totul este ok”, a mai spus Alexandra Marinescu.

Sâmbătă, la Brands Hatch, sunt programate calificările, la ora 11:30 ora României, și prima cursă, la ora 16:45 ora României. 

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii