Suzuki România susține, în premieră, un concurs ecvestru. În perioada 24 – 26 aprilie se va desfășura, la Arad, prima ediție a Festivalului Ecvestru – Cupa “Sfântu Gheorghe”, iar Suzuki Vitara este mașina oficială a competiției.

Suzuki Vitara
Suzuki România susține, în premieră, un concurs ecvestru. În perioada 24 – 26 aprilie se va desfășura, la Arad, prima ediție a Festivalului Ecvestru – Cupa “Sfântu Gheorghe”, iar Suzuki Vitara este mașina oficială a competiției.

Prima ediție a Festivalului Ecvestru – Cupa “Sfântu Gheorghe” se va desfășura în acest weekend la Baza Hipică din Arad. În cadrul festivalului se vor desfășura probe din majoritatea disciplinelor ecvestre: atelaje, concurs complet, dresaj, sărituri, voltije, aceasta fiind pentru prima dată în România când se organizează un eveniment atât de complex.

Tot în premieră, Suzuki România susține un concurs ecvestru ca sponsor principal, iar modelul Suzuki Vitara este mașina oficială a competiției. “Concursurile hipice se bucură de o popularitate foarte mare în Europa și sunt sigur că acest sport atrage un public numeros și în România. Echitația are un farmec aparte și multe din valorile acestui sport se regăsesc în imaginea de marcă Suzuki. Până acum ne-am implicat în Campionatul Național de Raliuri, dar vrem să ne asociem imaginea noastră de marcă și cu alte sporturi, iar echitația este doar unul dintre ele. Acest eveniment reprezintă o oportunitate să ne facem cunoscute produsele într-un mediu exclusivist și să demonstrăm calitatea, performanțele și actractivitatea noului model Vitara în fața unui public foarte exigent”, a spus Alin Radu, director general Suzuki România.

Noul Suzuki Vitara, disponibil și în România din această lună, va fi pus la dispoziția organizatorilor și a invitaților Festivalului Ecvestru, dar se va transforma și în obstacol în cadrul probei de sărituri. Festivalul Ecvestru – Cupa “Sfântu Gheorghe Competiția are un caracter național, dar în competiție vor fi și din Bulgaria, Serbia și Ungaria, invitați speciali pentru acest eveniment. În cele trei zile de concurs de la Baza Hipică din Arad programul începe la ora 09:00, iar ultimul  eveniment este programat în jurul orei 18:00.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii