Marco Tempestini si Dorin Pulpea - Raliul Portugaliei 2015
Marco Tempestini și Dorin Pulpea s-au impus în Production Cup din WRC 2.
Simone Tempestini a câștigat cele mai multe probe speciale din Raliul Portugaliei în Junior WRC.
Raliul Poloniei, următoarea etapă inclusă în Junior WRC, se va desfășura în perioada 2 – 5 iulie.

Simone Tempestini a câștigat cele mai multe probe speciale din Raliul Portugaliei în Junior WRC și a terminat pe locul 6, iar Marco Tempestini s-a impus în Production Cup din WRC 2. 

Napoca Rally Academy a terminat Raliul Portugaliei, etapa a cincea din din Campionatul Mondial de Raliuri, cu ambele echipaje înscrise la start. După problemele de vineri, Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au terminat pe locul șase în Junior WRC, iar Marco Tempestini și Dorin Pulpea s-au impus în Production Cup din WRC. “Finalul nu este chiar cel la care am sperat cu Simone, dar cu siguranță nici nu este rău. A fost un raliu dificil din care am învățat extrem de multe”, a spus Marco Tempestini, după ultimele trei probe speciale de duminică.

Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au continuat în același ritm și duminică fiind printre cele mai rapide echipaje din Junior WRC și în ultima zi din Raliul Portugaliei. Cu cele mai multe probe câștigate în etapa a doua din Junior WRC, Simone Tempestini și-a atins unul dintre obiectivele propuse. “Din păcate o săptămână care a început prost, cu un accident la teste, s-a terminat cam la fel. Nu sunt mulțumit de locul șase din Junior WRC, dar sunt mulțumit de viteza pe probe. Din păcate asta nu ne aduce puncte și Quentin Gilbert s-a distanțat acum în clasament. Ne vom pregăti și mai bine pentru etapa din Polonia și sper să fim la fel de rapizi și să reușim să transformăm asta în cât mai multe puncte”, a spus Simone Tempestini. 

După Raliul Portugaliei, Simone Tempestini a urcat pe locul trei în clasamentul Junior WRC cu un total de 20 de puncte.

În ciuda unor momente mai dificile, Marco Tempestini și Dorin Pulpea au terminat etapa din Portugalia pe prima poziție în Porduction Cup din WRC 2 și au urcat pe locul șase în clasamentul în care Simone Tempestini este lider, la egalitate de puncte, cu Gianluca Linari. Înscrisă în premieră în competiția pe echipe din WRC 2, Napoca Rally Academy se află pe locul 5 cu 27 de puncte. “A fost un raliu maraton și sunt bucuros că am terminat cu o victorie. Am avut și noi câteva momente dificile, dar și mai mult noroc”, a spus Marco Tempestini.

Următoarea etapă din Campionatul Mondial de Raliuri inclusă în Junior WRC este Raliul Poloniei care se va desfășura în perioada 2 – 5 iulie. “Ne vom pregăti și mai bine pentru această etapă. Sper să avem același ritm, dar să fim ocoliți de probleme. Și acolo obiectivul nostru este să câștigăm și vom face tot ce putem pentru a-l atinge”, a mai adăugat Simone Tempestini. 

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii