BMW la Goodwood Festival of Speed 2015
Trei maşini de curse BMW legendare vor participa în celebra cursă de coastă - BMW McLaren F1 GTR Longtail, F2 March 782 şi E92 M3 GT2, modelul pentru American Le Mans Series.
Noile BMW M6 şi BMW Seria 3 vor fi expuse la Pavilionul BMW.
BMW i8 va participa la categoria supercar.

Pasionaţii BMW pot aştepta cu interes ediţia 2015 a Goodwood Festival of Speed. Aceştia vor avea ocazia de a face cunoştinţă de aproape cu o serie de modele BMW din trecut şi prezent, inclusiv cele mai noi generaţii BMW Seria 3, BMW X6M şi BMW M6 cu accesorii M Performance, alături de alte automobile spectaculoase.

Celebra colină de la Goodwood va fi martora evoluţiilor a trei modele BMW clasice. La volanul BMW McLaren F1 GTR 1997 Longtail se va afla Steve Soper, unul dintre cei mai buni piloţi britanici din istorie. BMW F2 March 782 va fi condus de Johnny Cecotto, legenda competiţiilor de turisme, iar BMW E92 M3 GT2 - model pregătit pentru ALMS şi cursa de 24 de ore de la Le Mans - va fi pilotat de Cindy Alleman.

Văzut în acţiune pentru prima dată anul trecut, automobilul sport BMW i8 - modelul hybrid plug-in cu motor cu trei cilindri - va fi din nou prezent pe celebra colină, evoluţia sa urmând a avea loc în cursa de coastă a categoriei supercar - maşina va fi pilotată de Tiff Needell, unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori TV din Marea Britanie şi fost pilot de curse. Tiff va fi prezent şi la pavilionul BMW pavilion pentru interviuri şi autografe. Alături de el se vor regăsi legendarul comentator al Formulei 1, Murray Walker, şi prezentatorul transmisiunilor de fotbal din BT Vision’s Premier League, Jake Humphreys. Atunci când nu vor pilota BMW S1000RR şi R50 Kaczor oe colina de la Goodwood, Maria Costello şi Sebastian Gutsch vor fi şi ei prezenţi în pavilionul mărcii.

Şi în acest an, clienţii BMW şi MINI vor avea acces în spaţiul exclusiv din BMW Owners’ Lounge, la primul etaj al pavilionului, prin prezentarea cheilor de automobil la intrare.

În acelaşi timp, în cadrul Moving Motor Show, vizitatorii vor avea ocazia de a se înscrie pentru drive teste, pe colina de la Goodwood - traseu cu o lungime de 1,16 mile (1,87 km) -, cu două dintre cele mai noi apariţii în gama BMW - noua generaţie M135i şi mult apreciatul BMW i3.

Goodwood Festival of Speed are loc în perioada 25-28 iunie 2015.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii