Echipajul Shark Racing alcatuit din Gabriel Laurentiu ENE si Ciprian SOLOMON este pregatit sa atace probele speciale ale Raliului Moldovei Moinesti.

Ene - Solomon 2015
Echipajul Shark Racing alcatuit din Gabriel Laurentiu ENE si Ciprian SOLOMON este pregatit sa atace probele speciale ale Raliului Moldovei Moinesti. In acest an cea de-a patra etapa a Campionatului National de Raliuri a pregatit concurentilor 11 probe speciale situate in jurul oraselor Moinesti si Bacau, in timp ce proba Runcu va fi parcursa in premiera de toate echipajele participante.

Am inceput sa iubesc macadamul si cred ca s-a vazut asta si in ultimele mele evolutii. Abia astept sa iau startul in Raliul Moldovei Moinesti si obiectivul nostru este, ca intotdeauna, sa trecem linia de sosire. Am auzit despre probele acestui raliu cuvinte foarte frumoase si cu siguranta proba mixta Moinesti cu suprafata sa mixta de macadam si beton va reprezenta o provocare pentru mine. Speram ca fanii sa fie din nou atauri de noi pentru ca asa cum au demonstrat de fiecare data raliurile fara ei nu au acelasi farmec, si mai mult decat atat, ei sunt motivul pentru care noi am reusit sa ajungem la finalul Raliului Aradului.” declara Gabriel ENE.

Dupa o singura participare la acest raliu, anul trecut, Ciprian SOLOMON isi doreste o etapa fara probleme. “Am luat startul in Raliul Moldovei doar anul trecut si din pacate nu am reusit sa il terminam. Imi doresc, asa cum zicea si Gabi, sa ajungem cu bine la final si sa ne bucuram de probele spectaculoase pe care ni le ofera aceasta etapa. Proba Moinesti este una deosebita, fiind unica din punctul meu de vedere si strategia pentru ea joaca un rol important. Am acumulat kilometri importanti ca si echipaj alaturi de Gabi si imi doresc sa continuam in aceeasi directie si cu aceasta ocazie.” incheia Ciprian SOLOMON.

Cea de-a patra etapa a Campionatului National de Raliuri din sezonul competitional 2015 este compusa din 11 probe, impartite de-a lungul a doua zile si masoara 126,02 km de speciale din totalul celor 321,97 km ai raliului. 

Cu ocazia aniversarii celor cinci ani, Raliul Moldovei Moinesti propune o serie de surprize placute concurentilor, dar si iubitorilor de motorsport care vor fi prezenti pe marginea probelor speciale din apropierea Bacaului si Moinestiului, in perioada 25-27 iunie. Vineri Superspeciala Speed Park va putea fi urmarita in direct la Dolce Sport si TVR3 incepand cu ora 17.30, iar sambata ultimii cinci kilometri ai probei Moinesti vor putea fi vazuti in fata micilor ecrane prin intermediul a 16 camere de luat vederi pe cele doua canale de televiziune.

Shark Racing beneficiaza de sprijinul sgmarket.ro pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.             
Sursa:
Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii