Citroen C4 Cactus
Ultimul studiu efectuat de Posternak-Ifop privind imaginea companiilor franceze în faţa publicului francez a indicat drept câştigătoare Marca CITROËN. Rezultatul salută eforturile depuse de CITROËN în cadrul strategiei de reînnoire demarată de către Marcă.

CITROËN este marca naţională preferată de francezi dintre toate categoriile, aşa cum o arată cel mai recent studiu efectuat de Posternak-Ifop, în decursul lunii mai 2015, pe un eşantion reprezentativ din populaţia franceză. Cu un indice de imagine de 77, CITROËN ocupă primul loc (la egalitate cu Michelin) în clasamentul celor mai cunoscute 30 companii franceze din toate sectoarele.

Linda Jackson, Director General al Mărcii CITROËN: “Rezultatul salută eforturile depuse în cadrul strategiei de reînnoire a Mărcii, un proiect amplu ce include absolut  totul, începând de la produsele noastre şi materialele de comunicare până la experienţele oferite clienţilor atât în mediul virtual cât şi în punctele de vânzare. Toate aceste aspecte sunt esenţiale în construirea imaginii Mărcii. În toate aceste domenii dorim să înglobăm perfect propriul ADN, acela al unui constructor de automobile dedicat trup şi suflet confortului ocupanţilor. Clasându-ne pe primul loc, publicul francez îşi exprimă încă o dată ataşamentul faţă de spiritul unic ce încarnează Marca CITROËN”

Marca CITROËN
CITROËN - alchimia dintre creativitate şi tehnologie,  în slujba confortului.

Din 1919, CITROËN a devenit un actor principal în democratizarea auto, oferind soluţii concrete şi pozitive problemelor ridicate de fiecare epocă. Astăzi, modelele Citroën reprezintă o veritabilă chintesentă de design, confort sporit, tehnologie utilă.

Cu peste 10.000 de puncte de vânzare şi service-uri pe teritoriul a 90 ţări, CITROËN a vândut peste 1,2 milioane vehicule în 2014. De reţinut sunt şi cele 8 titluri de campion mondial repurtate la WRC dar şi primul titlu de campion mondial la Constructori FIA în cadrul WTCC în 2014.

Sursa: Georgiana Patru, Manager PR Trust Motors S.R.L.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii