Ai nevoie de transportul unor produse din carne, refrigerate, lactate, produse congelate, alimentare, medicamente sau alte produse termosensibile? Atunci trebuie sa apelezi neaparat la o firma specializata in transportul de marfuri perisabile.

Ai nevoie de transportul unor produse din carne, refrigerate, lactate, produse congelate, alimentare, medicamente sau alte produse termosensibile? Atunci trebuie sa apelezi neaparat la o firma specializata in transportul de marfuri perisabile. Datorita faptului ca aceste produse sunt extrem de sensibile, au nevoie de un transport in conditii speciale. Firmele de transport marfa sunt singurele care iti pot garanta faptul ca produsele tale vor ajunge in deplina siguranta, intacte, la destinatia aleasa.

O marfa perisabila este exact opusul unui bun durabil. Transportate in conditii nefavorabile, marfurile perisabile devin imposibil de consumat (alimente). Restul de tipuri de marfa perisabila care corespunde altor categorii risca sa se dezintegreze. De aceea, genul acesta de marfa trebuie transportata cu ajutorul unui serviciu special de transport marfa perisabila. Marfurile perisabile sunt acele marfuri cu o perioada de valabilitate scurta, care se altereaza extrem de repede, care au nevoie de conditii speciale de transport, de protectie impotriva temperaturilor scazute sau ridicate.

Drept urmare, deoarece marfurile perisabile necesita un transport efectuat in cele mai scurt timp, in conditii speciale de temperatura, firmele de transport marfa specializate sunt singurele care pot garanta transportul marfii in cele mai bune conditii. Firma de transport marfa perisabila este singura care detine autovehicule dotate cu instalatii de climatizare dar si de echipamente de manipulare eficiente si moderne.

Firma de transport marfa la o temperatura controlata dispune de tehnologia necesara pentru monitorizarea permanenta a transportului, singura care ofera cele mai eficiente solutii pentru ca marfa perisabila sa fie transportata in cele mai bune conditii: masini dotate cu instalatii de frig, lazi frigorifice, folii cu bule, climatizare sau cutii.

Iata ce va pune la dispozitie o firma specializata in transport frigorific:
  • Profesionalism in domeniul transportului de marfa perisabila;
  • Autoutilitare cu lift, conduse de soferi profesionisti;
  • Soferi capabili sa isi faca treaba repede si sigur, bazati pe o experienta bogata;
  • Intelegerea nevoilor clientilor si oferirea celor mai potrivite solutii, raportate la situatia specifica;
  • Soferii parcurg distantele necesare, oricat de mari ar fi acestea pentru ca marfa dumneavoastra sa ajunga la destinatie atat in tara cat si in UE.
Costurile sunt negociate cu clientul in momentul evaluarii greutatii, marimii si complexitatii marfurilor ce necesita transportul. Principala grija a unei firme specializate de transport este sa ofere servicii de calitate, sa multumeasca clientul pe deplin. Acest transport de marfa perisabila se efectueaza intr-un regim de lucru intens, cu precizie maxima si in cel mai scurt timp cu putinta. In general, un transport intern nu dureaza mai mult de o zi. La transportul international, durata se stabileste in functie de durata ce trebuie parcursa. Clientul va scapa de orice grija in ceea ce priveste transportul marfii, operatiunea de transport derulandu-se sigur si rapid.

Pe scurt, o firma specializata in transport medicamente reprezinta cea mai buna solutie pentru ca marfa ta sa fie livrata la timp, in cele mai bune conditii cu putinta. Drept urmare, nu ezita sa apelezi la serviciile unei firme de transport marfa in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp. 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii