Gabriel ENE si Cipanu' 2015
In 2013 Danube Delta Rally revenea in Campionatul National de Raliuri dupa o pauza competitionala de 20 de ani. La a treia editie de la revenire, echipajul alcatuit din Gabriel ENE si Ciprian SOLOMON va ataca specialele de macadam din zona Dobrogei pentru prima oara in aceasta formula.

Echipajul Shark Racing, sudat odata cu Raliul Aradului, are ca obiectiv trecerea liniei de sosire si isi doreste un parcurs lipsit de peripetii.

Gabriel Laurentiu ENE, cel care a primit botezul macadamului la etapa precedent de la Arad, explica: “Stiu ca poate parea un pic amuzant obiectivul nostru, insa veti intelege mai bine de ce ne-am fixat acest obiectiv dupa ce veti citi pataniile lui Cipanu’. Sigur ca dupa doar o etapa alergata pe macadam nu ma pot declara un specialist al acestei suprafete, insa cu siguranta ma pot declara un adevarat fan al acesteia. Vom incerca sa facem un raliu bun, in care sa atacam atat cat simtim ca este posibil pentru ca obiectivul nostru este sa ajungem la final. Imi doresc sa acumulez experienta si sa ma bucur de peisajele extraordinare pe care am auzit ca le ofera specialele acestui raliu. Experienta navigatorului meu Ciprian si-a spus cuvantul inca de la Arad si cu siguranta imi va fi de mare ajutor si la acest raliu, unde iau startul pentru prima oara.”   

Dupa participarea la Danube Delta Rally, atat in 2013 cat si in 2014, alaturi de regretatul Victor BALDESCU, Ciprian SOLOMON declara: “Este destul de amuzant ce o sa va povestesc si exact cum a spus si Gabriel imi doresc sa ajung la finalul acestui raliu. In ambele editii, din 2013 si 2014, ale Danube Delta Rally, nu am reusit sa ajung la final pentru ca am abandonat, atentie, la startul aceleiasi probe, Babadag, care a avut la start acelasi arbitru, la ambele editii rupandu-se aceiasi planetara stanga spate. In acest an sper sa sparg ghinionul si sa reusesc sa ajung la finalul raliului. Il sustin pe Gabriel in ceea ce zice si cred ca trebuie sa facem un raliu inteligent pentru ca obiectivul nostru este de a acumula experienta si a ne consolida ca si echipaj.”   

Danube Delta Rally a pregatit in acest an echipajelor un parcurs de 140.16km impartiti in 11 probe speciale si se va desfasura in perioada 4-6 iulie, in judetul Tulcea si va reprezenta totodata si cea de-a cincea etapa in FIA European Rally Trophy.  

Shark Racing beneficiaza de sprijinul sgmarket.ro pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.              
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii