Citroën insoteste echipa de ciclism Tinkoff-Saxo in turul Frantei
În cadrul Turului Franţei 2015, care se deschide pe 4 Iulie, CITROËN însoţeşte echipa TINKOFF-SAXO. Un parteneriat încheiat încă de la începutul anului în Europa, care s-a concretizat prin punerea la dispoziţie a vehiculelor Mărcii, pentru a însoţi concurenţii echipei pe parcursul competiţiei.

Citroën va apărea alături de concurenţii TINKOFF-SAXO în cadrul celei de-a 102-a ediţii a Turului Franţei (care se va desfăşura în intervalul 4-26 iulie 2015) în baza contractului de Furnizor Oficial cu echipa de ciclism, încheiat la data de 1 ianuarie.

Cotată pe o poziţie fruntaşă a cicliştilor profesionişti, echipa TINKOFF-SAXO regrupează ciclişti renumiţi de diferite naţionalităţi precum spaniolul Alberto Contador, slovacul Peter Sagan, polonezul Rafal Majka sau italianul Ivan Basco: ciclişti de renume mondial cu care CITROËN a încheiat parteneriate specifice în ţările lor.

Împărtăşind valori comune în materie de optimism, curaj şi exigenţă, CITROËN încheie acest parteneriat cu echipa TINKOFF-SAXO. Acest lucru se concretizează în special prin punerea la dispoziţie a 24 de vehicule ale Mărcii, în special modelul CITROËN C5 Tourer, care va însoţi cicliştii în cadrul renumitei competiţii Turul Franţei.

Steven de Jongh, Director Sportiv al TINKOFF-SAXO afirmă: “Alături de biciclete, vehiculele sunt pentru noi un echipament esenţial pentru buna desfăşurare a competiţiilor disputate de concurenţii noştri. CITROËN C5 TOURER răspunde perfect exigenţelor noastre, garantând un confort excepţional şi o ţinută de drum de neegalat. Un atu pe care am avut deja ocazia să-l apreciem pe traseele dificile precum şi pe străduţele pavate din cursa Paris Roubaix! Astept cu nerăbdare Turul Franţei, cea mai important cursă a anului pentru echipa noastră!”

Sursa: Georgiana Patru, Manager PR Trust Motors S.R.L.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii