În 20 și 21 Iunie, la Business Park Brașov,a avut loc Expo Inter Cars 2015, cel mai mare eveniment dedicat exclusiv profesioniștilor din industria automotive din România.

Peste 5.000 de participanti la Expo Inter Cars 2015
În 20 și 21 Iunie, la Business Park Brașov,a avut loc Expo Inter Cars 2015, cel mai mare eveniment dedicat exclusiv profesioniștilor din industria automotive din România.

La eveniment au fost 47 de expozanți reprezentând cele mai importante branduri de produse automotive precum: Motul, Castrol, Mobil 1, TRW, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Continental, Osram, Bosch, Varta, Brembo și multe altele. În premieră, anul acesta a fost creată și o zonă specială dedicată pieselor de vehicule comerciale.

În cadrul expoziției, cei peste 5.000 de participanți au putut participa la concursuri interactive și de specialitate precum:
  • Competiția de simulatoare auto în care cei mai buni șoferi și-au dovedit aptitudinile de condus pe pista de Formula 1. Primii 5 participanți clasați în funcție de timpul obținut au câștigat sejurui de 2 persoane în Grecia, Bulgaria și Muntenegru.
  • Concursul Tire Masters unde cei mai îndemânatici mecanici și-au dovedit priceperea la schimbarea pneurilor în timp record.
  • Concursul OBD Master de cultură generală în domeniu auto dedicat celor mai buni specialiști în automotive care cunosc toate detaliile care contează la o mașină.
Și dacă tot a fost un an al premierelor la EXPO Inter Cars: pentru prima dată, evenimentul a avut și o mascotă proprie, ursul Bobiță, care a fost responsabil de buna dispoziție a evenimentului.

Prima zi de eveniment a fost încheiată ca și în anii anteriori printr-o petrecere de neuitat la care au performat pe scenă trupele D2 Band din Bulgaria, Deep Central, NightLosers și Pasărea Rock.

De asemenea, anul acesta a avut loc cel mai spectaculos foc de artificii de până la această ediție, show-ul fiind acompaniat de cascadori pe motociclete și pe bicicletă:
  • Artur Puzio, multiplu campion la campionatele naționale de FMX din Polonia;
  • Peter Hujber, campion la FMX Ungaria;
  • Tobias Finck, câștigător la mai multe competiții din Germania de motocross și sărituri cu motocicleta;
  • Branislav Niks, Piotr Swiatek, Jacub Adamski, Karol Bocian Petka, campioni la diferite competiții de BMX.
Spectacolele au continuat cu o petrecere la piscina din incinta Paradisul Acvatic.

“O dată pe an are loc cel mai important eveniment Inter Cars unde avem ocazia să ne reîntâlnim cu toți partenerii noștri și să le mulțumim încă o dată pentru că ne sunt alături. Anul acesta a fost ediția numărul 5 și cea mai mare, cu cei mai mulți participanți și expozanți. Suntem recunoscători pentru feedback-ul bun pe care îl primim, iar promisiunea noastră este că vom continua să fim mai buni cu fiecare ediție.” Diana Iliescu, Director de Marketing, Inter Cars România.

Participarea la eveniment s-a realizat doar pe bază de invitație.

Mai multe informații cu privire la eveniment pot fi găsite pe site-ul www.expoic.ro.

Despre Inter Cars
Inter Cars este liderul european în ceea ce privește distribuția de piese de schimb și accesorii auto, având un stoc curent de peste 1.000.000 de repere diferite și o rețea formată din peste 120 de furnizori. Cu bazele în Polonia, Inter Cars și-a început activitatea în Romania în anul 2008, dezvoltându-și mai multe filiale în regim de franciză. În 2010 a fost inaugurat depozitul central din Brașov, care dispune de unul dintre cele mai noi și performante sisteme logistice la ora actuală din țară și care reprezintă și gazda ultimelor ediții de Expo Inter Cars.

Sursa: Iulia Ghile, Specialist Marketing Loopa
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii