Campionatul National de Viteza in Coasta a poposit in weekendul 25-26 iulie in statiunea montana Sinaia, acolo unde s-a desfasurat cea de-a patra etapa din sezonul competitional 2015.

Gabriel ENE @ Trofeul Sinaia 2015
Campionatul National de Viteza in Coasta a poposit in weekendul 25-26 iulie in statiunea montana Sinaia, acolo unde s-a desfasurat cea de-a patra etapa din sezonul competitional 2015. Shark Racing s-a pregatit in mod special pentru Trofeul Sinaia, fanii fiind asteptati la cortul echipei cu o multitudine de surprize. Rezultatele sportive nu au fost neglijate, insa ploaia cazuta la jumatatea celei de-a doua urcari de concurs a adus surprize de proportii in toate clasamentele. In aceste conditii Alex MIREA a reusit totusi sa urce pe a doua pozitie la clasa H2, iar Gabriel ENE a oferit spectatorilor un duel la miimi de secunda cu Aurelian Andronache.

“Trofeul Sinaia are un farmec inconfundabil si chiar daca vremea a fost capricioasa ne bucuram pentru faptul ca spectatorii au ramas sa ne incurajeze de pe marginea traseului de concurs. A doua urcare de concurs, care am parcurs-o pe pneuri de tip slick, m-a facut sa ma simt ca un patinator pe gheata. Sunt multumit de rezultat in aceste conditii si sper ca la Teliu sa reusesc o performanta mai buna. Vreau sa il felicit pe colegul si prietenul meu Alex pentru ritmul incredibil pe care l-a aratat pe tot parcursul weekendului si evident pentru rezultatul obtinut. Multumim fanilor care ne-au trecut pragul, care au facut poze in masinile de concurs, ne-au cerut autografe si au poposit pentru cateva clipe alaturi de noi. Ii asteptam cu drag si la alte etape.” declara Gabriel Laurentiu ENE.

Cu un timp de top 6 la general in antrenamente si un loc 7 in prima urcare de concurs, Alex MIREA era candidatul unui loc in top 10. Vremea capricioasa si-a spus cuvantul si astfel Alex s-a vazut nevoit sa parcurga a doua urcare de concurs cu pneuri de ploaie spre deosebire de o mare parte a concurentilor care au urcat cu pneuri de tip slick. “Asa cum a zis si Zabi cu vremea nu poti sa te pui. Am avut un ritm bun pe tot parcursul weekendului de la Sinaia si rezultatul cred ca a fost pe masura. Trebuie sa multumesc echipei si in special lui Gabriel ENE pentru eforturile depuse in vederea imbunatatirii performantelor masinii mele. Asa cum a precizat si Gabi, ma bucur de avalansa de fani de la Sinaia si de faptul ca am avut alaturi de noi pe tot parcursul weekendului doi dintre fanii nostri. Castigatorul concursului organizat pe pagina de Facebook a echipei Shark Racing, cat si invitatul sau au putut trai senzatiile pe care le ofera masinile de curse, dar si experientele traite in sanul echipei noastre, inainte, in timpul si dupa desfasurarea concursului. Le multumesc si eu tuturor celor care ne-au trecut pragul la cortul de asistenta al echipei si tuturor celor care ne-au incurajat de pe marginea traseului de concurs.” incheia Alex MIREA

Ionut VERES, castigatorul concursului Shark Racing, a precizat: “A fost o experienata incredibila alaturi de o echipa tanara, pasionata si frumoasa. Sper sa mai am ocazia sa o repet. Daca nu, visul mi s-a indeplinit… sa ma dau cu MIREA.”

Urmatoarea etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta , Trofeul Teliu va avea loc in perioada 29-30 august in judetul Brasov.

Shark Racing beneficiaza de sprijinul sgmarket.ro si Vip Best Cars Service pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.    
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii