Ovidiu Gheorghe, câștigătorul campaniei “Descoperă noul Suzuki Vitara şi poate fi al tău” derulată de Suzuki România în parteneriat cu Kiss FM, a intrat în posesia celui mai noul model lansat de Suzuki.

Ovidiu Gheorghe - castigator Suzuki Vitara campania Kiss FM
Ovidiu Gheorghe, câștigătorul campaniei “Descoperă noul Suzuki Vitara şi poate fi al tău” derulată de Suzuki România în parteneriat cu Kiss FM, a intrat în posesia celui mai noul model lansat de Suzuki.

Derulată în perioada aprilie/mai 2015 pe postul național Kiss FM, campania “Descoperă noul Suzuki Vitara şi poate fi al tău” a atras peste 26.000 de participanți care au urmat indiciile primite pe parcursul celor șase săptămâni.

Tragerea la sorți a câștigătorului a avut loc în cadrul emisiunii matinale de la Kiss FM “Râzi cu Sergiu și Andrei”, Ovidiu Gheorghe fiind fericitul câștigător al noului Suzuki VItara. “Ascult Kiss FM în fiecare dimineață și am intrat repede în jocul propus de Sergiu și Andrei de a descoperi noul Suzuki Vitara. Nu știam foarte multe despre acest model, dar campania m-a făcut foarte curios și am căutat mai multe detalii despre mașină. Speram să câștig acest premiu pentru că mașina mi-a plăcut foarte mult cum arată. Acum, că am intrat în posesia ei sunt și mai încântat și deja am programat prima ieșire de vacanță cu noua mea mașină”, a spus Ovidiu Gheorghe, care de acum va conduce un model Suzuki Vitara, cu motor de 1,6 litri pe benzină, nivel de echipare Cool. Ovidiu a primit cheile mașinii de la Alin Radu – Director General Suzuki România.

Noul Suzuki Vitara, disponibil și în România începând cu 1 aprilie 2015, se remarcă prin numeroasele posibilități de personalizare, 8 culori de caroserie, dar și șase combinații bi-ton, pachetele Urban și Rudge de design exterior - interior, două motorizări economice Euro 6 de 1,6 litri pe benzină și diesel, disponibile cu cutie automată sau manuală, plus o serie de echipamente de siguranță disponibile încă din standard cum ar fi airbag-uri frontale, airbag-uri laterale, airbag genunchi, ABS + EBD, ESP®, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri sau funcţie de asistare la frânare.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii