Goodyear anunta echiparea originala pentru modelul Range Rover Sport 2014
Goodyear anunță astăzi că modelul Range Rover Sport 2014 vine echipat cu anvelopele Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV, o echipare originală ce reprezintă mulți ani de muncă în parteneriat cu Jaguar Land Rover.

Echiparea cu anvelopele Eagle F1 Asymmetric 2 SUV vine în completarea caracteristicilor de dinamică on-road ale mașinii și de manevrabilitate agilă ale acesteia. Anvelopa oferă control în viraje astfel încât presiunea să fie distribuită egal, iar contactul cu drumul să fie maximizat în timpul abordării virajelor în viteză. Față de predecesoarea sa, aceasta mai furnizează, prin intermediul unui design asimetric care crește contactul cu suprafața drumului și prin canale de apă ce previn acvaplanarea, o manevrabilitate îmbunătățită pe carosabil umed. Profilul benzii de rulare reduce zgomotul, pentru un condus mai confortabil și mai potrivit cu interiorul luxos al mașinii.

“Anvelopa Eagle F1 Asymmetric 2 SUV a fost o alegere naturală ce vine să completeze performanța de tip all-terrain a celui mai recent model Range Rover Sport. Am lucrat cu Jaguar Land Rover pentru mulți ani pentru dezvoltarea mai multor tipuri de echipări, printre care se numără și modelele Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport. Suntem mândri de echiparea noastră pe noul model Range Rover Sport 2014,” a spus Hans Vrijsen, Marketing Director Goodyear Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii