Cupa Suzuki - Philips Automotive
De la debutul din 2013, Cupa Suzuki a fost una dintre cele mai interesante cupe monomarcă din Campionatul Național de Raliuri, fiind dedicată în special debutanților și piloților tineri care vor să evolueze în carieră, dar și piloților consacrați oferind un raport cost/competitivitate foarte bun.

Începând din 2015, unul dintre cele mai spectaculoase sezoane de până acum, Philips Automotive Lighting este partener oficial al Cupei Suzuki.  “Lumea sporturilor cu motor este un banc de probe perfect pentru produsele noastre. Philips Automotive Lighting este producătorul numărul 1 la nivel mondial în ceea ce privește soluțiile de iluminat auto, dar întotdeauna suntem în căutarea unor soluții care să ducă la dezvoltarea produselor noastre, iar acest tip de parteneriate contribuie din plin la asta”, a spus Dragos Ciocârlan, sales manager Romania & Bulgaria Automotive Lighting la Philips.

Cupa Suzuki se desfășoară în cadrul etapelor din calendarul Campionatului Național de Raliuri pe cele mai spectaculoase și dificile probe de asfalt și macadam din România. “Vizibilitatea este un factor cheie în lumea sporturilor cu motor unde poți câștiga secunde prețioase în lupta cu adversarii tăi. În același timp soluțiile noastre de iluminat auto contribuie la o vizibilitate mult mai bună pe drumurile publice și duce astfel la reducerea accidentelor rutiere”, a continuat Dragos Ciocârlan.

Soluțiile oferite de Philips Automotive Lighting nu sunt destinate doar echipajelor din Cupa Suzuki, ci și mecanicilor din parcul de service care trebuie să lucreze contra timp pentru a remedia toate defecțiunile apărute la mașină pe probele speciale. Cu un timp limitat la dispoziție, mecanicii şi tehnicienii profesionişti trebuie să rezolve rapid orice defecțiune, iar lămpile Philips asigură  iluminarea fiecărui detaliu cu precizie desăvârşită. “Soluțiile noastre sunt extrem de eficiente, iar intervențiile contra-cronometru din timpul unui parc de service în raliuri demonstrează calitatea produselor noastre și tocmai asta vrem să scoatem în evidență prin asocierea noastră cu lumea sporturilor cu motor”, a mai adăugat Dragos Ciocârlan, sales manager Romania & Bulgaria Automotive Lighting la Philips.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii