Manu Mihalache: “Am venit de la Iasi, multumiti de evolutia noastra, de ritmul bun avut pe probele speciale, care, de altfel, au fost foarte bine amenajate, dar si de rezultatul inregistrat. Am sarit bine si am aterizat pe locul 5 in Clasamentul General si pe locul 2 la Clasa 3 (rade).

Manu Mihalache
Manu Mihalache: “Am venit de la Iasi, multumiti de evolutia noastra, de ritmul bun avut pe probele speciale, care, de altfel, au fost foarte bine amenajate, dar si de rezultatul inregistrat. Am sarit bine si am aterizat pe locul 5 in Clasamentul General si pe locul 2 la Clasa 3 (rade). Am folosit termeni din aviatie pentru ca ne-am descurcat bine la saritoarea amenajata pe Dobrovat, unde am incercat, si am si reusit,sa facem spectacol pentru spectatorii prezenti acolo in numar mare, inregistrand, alaturi de Giri, saritura cea mai lunga.

Ne-am simtit bine la Iasi si datorita echipei care ne-a insotit si sustinut. Spre surprinderea noastra, am avut alaturi un grup de peste 35 de sustinatori veniti din Brasov dar si din alte orase. Le multumim si ii asteptam alaturi de noi si la urmatoarele competitii. Il felicitam pe Simone Tempestini, proaspat Campion National, un titlu pe care il merita, avand in vedere evolutia sa de anul acesta. Multumim Pro-X, pentru modul in care a inteles sa fie aproape de echipajul nostru dar si de sustinerea pe care o acorda, in general, acestui sport. Le multumim si gazdelor noastre de la Iasi, care au reusit sa organizeze acest raliu in cele mai bune conditii.”

Jancsi Soos: “A fost un raliu interesant, pe parcursul caruia am incercat, din fericire am si reusit, sa avem o evolutie constanta, fara riscuri asumate inutil, la finalul caruia ne putem declara multumiti de rezultatul obtinut. Ne asteapta o ultima etapa, foarte interesanta, pe care o sa o abordam cu aceeasi atentie.”

Echipajul Manu Mihalache – Jancsi Soos este sustinut de Pro-X, Gatmo Motorsport, Axeon si Spalatoria Auto Jumbo - Brasov.

Sursa: Dan Strauti, Senior Editor Autostiri.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii