Gabriel Ene
Weekendul acesta, in perioada 19-20 septembrie, pe traseul din zona barajului Rausor, care face legatura intre Leresti si Cabana Voina, se va desfasura cea de-a sasea etapa din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta, Trofeul Campulung Muscel. Ajuns la cea de-a patra editie, trofeul este unanim apreciat atat de piloti, dar mai ales de iubitorii de motorsport din zona, care iau efectiv cu asalt traseul in cele doua zile de concurs. Pilotii Shark Racing, Gabriel ENE si Alex MIREA vor lua startul la Trofeul Campulung Muscel cu acelasi obiectiv, obtinerea unui rezultat cat mai bun la clasele la care participa, respectiv H3 si H2.

Abia revenit de la Raliul Iasului, Gabriel ENE a demarat imediat pregatirile pentru penultima etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta. „2015 este un sezon destul de aglomerat pentru mine, etapele de raliu si cele de viteza in coasta succedandu-se uneori de la un sfarsit de saptamana la altul. Sunt foarte bucuros ca reusesc sa iau startul la fiecare dintre ele pentru ca acest lucru ma ajuta sa capat experienta ca pilot pe toate tipurile de suprafata de concurs si la volanul unor masini diferite. Trofeul Campulung Muscel are un parfum aparte pentru mine si revin cu placere la aceasta etapa, intrucat anul trecut aici mi-am trecut in cont pozitia de vicecampion la clasa.” spunea Gabriel ENE inainte de startul in Trofeul Campulung Muscel.

„Publicul din Arges, si mai ales cel muscelean, este un fin cunoscator al motorsportului romanesc, din aceasta zona a tarii provenind cativa dintre pilotii importanti ai Romaniei si este  o zona unde mereu se desfasoara etape de raliu si viteza in coasta. Sper ca fanii sa fie prezenti din nou pe marginea traseului intr-un numar cat mai mare pentru ca ne-am propus sa le oferim niste evolutii impresionante la limita aderentei. ” a mai adaugat Gabriel ENE.

Dupa o evolutie impresionanta la etapa precedenta, Trofeul Teliu, in care a urcat pe locul sase in clasamentul general,  Alex MIREA declara: “Ma bucur ca in acest an voi reusi sa iau startul la Trofeul Campulung Muscel deoarece fanii de aici sunt extraordinari. Exista foarte multi oameni care iubesc masinile si motorsportul in aceasta zona si faptul ca aici exista o competitie la cel mai inalt nivel din Romania nu poate decat sa ma bucure. Voi incerca din nou sa dau tot ce pot din punct de vedere al pilotajului, sa merg la limita si poate un pic peste. Obiectivul meu ramane acelasi, de a merge tare si a urca tot mai sus in clasamentul general. De asemenea, la fel ca si organizatorii vreau si eu pe aceasta cale sa ii rog pe toti fanii, care vor fi alaturi de noi, sa asculte indicatiile oficialilor de a sta in zone permise cu grad scazut de risc pentru a ne putea bucura impreuna de un spectacol fara incidente si in acest fel noi, concurentii, sa putem pilota la limita. Va multumesc anticipat si ne vedem in weekend la Campulung Muscel.”

Shark Racing beneficiaza de sprijinul sgmarket.ro si Vip Best Cars Service pe intreaga durata a sezonului competitional 2015 din Campionatul National de Viteza in Coasta. 

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii