Hyundai Motorsport a anuntat pilotii care vor puncta in clasamentul constructorilor la Raliul Marii Britanii, ultima etapa din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).

Thierry Neuville
Hyundai Motorsport va realiza cateva schimbari in ceea ce priveste nominalizarea pilotilor care    vor puncta in clasamentul constructorilorla Raliul Marii Britanii.
Thierry Neuville a ajuns la un acord cu echipa, iar in Raliul Marii Britanii va pilota modelul Hyundai i20 WRC cu numarul 20.
In Marea Britanie, Dani Sordo va face echipa cu Hayden Paddon in culorile Hyundai Shell World Rally, iar Neuville cu Kevin Abbring vor concura pentru Hyundai Mobis World Rally.

Hyundai Motorsport a anuntat pilotii care vor puncta in clasamentul constructorilor la Raliul Marii Britanii, ultima etapa din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).

In Raliul Marii Britanii, Hyundai Motorsport va inscrie patru masini cu Dani Sordo (#7 Hyundai i20 WRC) si Hayden Paddon (#8 Hyundai i20 WRC) in culorile Hyundai Shell World Rally Team, iar Thierry Neuville (#20 Hyundai i20 WRC) si Kevin Abbring (#10 Hyundai i20 WRC) in culorile Hyundai Mobis World Rally Team.

Thierry Neuville va concura in ultima etapa a sezonului pentru echipa Hyundai Mobis World Rally. Hyundai Motorsport are incredere totala in pilotul belgian, care a fost deja confirmat pentru sezonul 2016.

“Hotarareaa fost luatain urma unei intalniri cu intreaga echipa, in care au fost stabilite obiectivele pentru finalul acestui sezon, dar si pentru cel din 2016. Decizia de a pilota masina cu numarul 20 in Raliul Marii Britanii imi va permite sa ma pregatesc pentru sezonul viitor, care va fi unul foarte important. Reprezinta cea mai buna alegere pentru mine si pentru echipa”, a declarat Neuville.

“Nu a fost usor sa luam o astfel de decizie. Stim ca trebuie sa ne luptam la ultimele doua etape pentru a ne asigura locul secund in clasamentul constructorilor, iar forma pilotilor contribuie decisiv la rezultatul nostru. Echipa il sustinein totalitatepe Thierry si credem ca este cea mai buna hotarare pentru Raliul Marii Britanii. Am mai facut astfel de schimbari in trecut si au avut un efect pozitiv”, a mentionat Alain Penasse, directorul echipei.

Pentru Raliul Spaniei, programat in octombrie, echipa va ramane in configuratia anuntata cu Neuville in masina cu numarul 7, Sordo pe cea cu numarul 8, iar Paddon pe unitatea cu numarul 20.    

Sursa: Hyundai Auto Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii