Noile becuri auto Philips LongLife EcoVision sunt garantate acum pentru o distanță parcursă de 100.000 km. Philips LongLife EcoVision sunt cele mai rezistente lămpi auto cu halogen disponibile pe piață.

Philips LongLife EcoVision
Noile becuri auto Philips LongLife EcoVision sunt garantate acum pentru o distanță parcursă de 100.000 km.  Philips LongLife EcoVision sunt cele mai rezistente lămpi auto cu halogen disponibile pe piață. 

Lansată pe piață în 2011, Philips Automotive Lighting a dezvoltat permanent gama de lămpi auto LongLife EcoVision, acestea fiind garantate acum pentru o distanță parcursă de 100.000 km.

Conform statisticilor, la doar 20% dintre mașini schimbarea unui bec este o operațiune facilă, iar Philips Automotive Lighting a conceput un produs care să întrunească cerințele celor mai exigenți clienți. “LongLife EcoVision are acum o durată de viață de patru ori mai mare decât un bec auto obișnuit. Beneficiind de o experiență de peste 100 de ani în acest domeniu, Philips Automotive Lighting a conceput încă un produs inovator care contribuie la siguranța pe drumurile publice. În același timp, lămpile LongLife EcoVision sunt mai ecologice, iar costurile de exploatare sunt mai reduse”, a spus Dragos Ciocârlan, sales manager Romania, Bulgaria , Ungaria pentru Automotive Lighting la Philips.

Lămpile auto LongLife EcoVision sunt cele mai eficiente becuri cu halogen datorită gazului special din interior și a filamentului care asigură o durată de funcționare de patru ori mai mare decât la un bec obișnuit.  “Testate în cele mai dificile condiții, lămpile auto LongLife EcoVision sunt extrem de practice și asigură o luminozitate eficientă în orice condiții. Folosind o tehnologie de ultimă generație, acestea sunt cele mai rezistente becuri de pe piață și sunt adaptate oricărui tip de mașină, inclusiv vehiculelor comerciale de mare tonaj”, a mai adăugat Dragos Ciocârlan, sales manager Romania, Bulgaria , Ungaria pentru Automotive Lighting la Philips.

Lămpile auto Philips LongLife EcoVision sunt disponibile în variantele: H1, H3, H4, H7, H11 și HIR 2 pentru faruri și P21W, P21/5W, PY21W, R5W, W5W, Festoon T10 - 5x30 și PS19W pentru semnalizare și lumină interioară.

Acestea pot fi achiziționate atât prin companiile care aprovizionează cu piese și accesorii auto rețelele de garaje și service-uri autorizate, cât și în retail – hipermarket-uri, benzinării sau în comerțul online.

Sursa: ad Alchemy
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii