Philips LongLife EcoVision
Noile becuri auto Philips LongLife EcoVision sunt garantate acum pentru o distanță parcursă de 100.000 km.  Philips LongLife EcoVision sunt cele mai rezistente lămpi auto cu halogen disponibile pe piață. 

Lansată pe piață în 2011, Philips Automotive Lighting a dezvoltat permanent gama de lămpi auto LongLife EcoVision, acestea fiind garantate acum pentru o distanță parcursă de 100.000 km.

Conform statisticilor, la doar 20% dintre mașini schimbarea unui bec este o operațiune facilă, iar Philips Automotive Lighting a conceput un produs care să întrunească cerințele celor mai exigenți clienți. “LongLife EcoVision are acum o durată de viață de patru ori mai mare decât un bec auto obișnuit. Beneficiind de o experiență de peste 100 de ani în acest domeniu, Philips Automotive Lighting a conceput încă un produs inovator care contribuie la siguranța pe drumurile publice. În același timp, lămpile LongLife EcoVision sunt mai ecologice, iar costurile de exploatare sunt mai reduse”, a spus Dragos Ciocârlan, sales manager Romania, Bulgaria , Ungaria pentru Automotive Lighting la Philips.

Lămpile auto LongLife EcoVision sunt cele mai eficiente becuri cu halogen datorită gazului special din interior și a filamentului care asigură o durată de funcționare de patru ori mai mare decât la un bec obișnuit.  “Testate în cele mai dificile condiții, lămpile auto LongLife EcoVision sunt extrem de practice și asigură o luminozitate eficientă în orice condiții. Folosind o tehnologie de ultimă generație, acestea sunt cele mai rezistente becuri de pe piață și sunt adaptate oricărui tip de mașină, inclusiv vehiculelor comerciale de mare tonaj”, a mai adăugat Dragos Ciocârlan, sales manager Romania, Bulgaria , Ungaria pentru Automotive Lighting la Philips.

Lămpile auto Philips LongLife EcoVision sunt disponibile în variantele: H1, H3, H4, H7, H11 și HIR 2 pentru faruri și P21W, P21/5W, PY21W, R5W, W5W, Festoon T10 - 5x30 și PS19W pentru semnalizare și lumină interioară.

Acestea pot fi achiziționate atât prin companiile care aprovizionează cu piese și accesorii auto rețelele de garaje și service-uri autorizate, cât și în retail – hipermarket-uri, benzinării sau în comerțul online.

Sursa: ad Alchemy
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii