Krone a devenit primul producător de remorci de camion care oferă cele mai recente anvelope de iarnă de la Goodyear ca echipare originală.

Goodyear Krone Picks Ultra Grip Max
Krone a devenit primul producător de remorci de camion care oferă cele mai recente anvelope de iarnă de la Goodyear ca echipare originală. Recunoscutul producător a aprobat anvelope Goodyear ULTRA GRIP MAX T în dimensiunile 385/65R22.5 și 385/55R22.5 pentru remorcile destinate operațiunilor ce urmează să fie desfășurate în condiții severe de iarnă.

“Suntem foarte încântați că producătorul Krone a devenit primul producător de remorci care a aprobat cea mai recentă anvelopă Goodyear, ULTRA GRIP MAX T”, a  spus Peter Platje, Director OE Sales Truck Tires Goodyear Dunlop EMEA. “Excelenta performanță de iarnă, pe care noile noastre anvelope Goodyear ULTRA GRIP MAX o oferă, ajută vehiculele să opereze și să rămână în mișcare în condiții severe de iarnă.”

Noua gamă de anvelope de iarnă pentru camion, ULTRA GRIP MAX, oferă o aderență pe zăpadă cu până la 40% mai mare când anvelopa este pe jumătate uzată  și un kilometraj cu până la 15% mai mare[1]. Anvelopa pentru axa de direcție ULTRA GRIP MAX S și anvelopa pentru axa de tracțiune ULTRA GRIP MAX D sunt anvelope de camion dedicate pentru iarnă și au inscripționate atât însemnul muntelui cu 3 piscuri și fulgul de nea (3PMSF), care este însemnul oficial pentru anvelope de iarnă, cât și simbolul M+S.Chiar și atunci când anvelopele sunt 50% uzate[2], acestea încă se califică pentru însemnul 3PMSF. Cu această trăsătură specifică, noua linie de anvelope de iarnă pentru vehicule comerciale de la Goodyear ține camioanele în mișcare și conferă starea de spirit necesară de care au nevoie atât conducătorii de camion cât și operatorii de flote. 

Anvelopa pentru trailer ULTRA GRIP MAX T a fost dezvoltată pentru a face față condițiilor dure de iarnă și poartă atât însemnul 3PMSF cât și simbolul M+S.Specificațiile complete ale anvelopelor care sunt montate de Krone sunt 385/65R22.5 160 K 158 L și 385/55R22.5 160 K 158 L.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR


[1]Testele comparative făcute de Goodyear, din octombrie 2013 și până în iulie 2014, la Centrul pentru Inovare din Luxemburg (GIC*L),pe dimensiunea 315/80R22.5, arată că noua anvelopă Goodyear ULTRA GRIP MAX D oferă o aderență îmbunătățită pe zăpadă cu până la 40% comparativ cu Goodyear ULTRA GRIP WTD. Calculele făcute de Goodyear GIC*L arată că anvelopele pentru puntea de tracțiune Goodyear ULTRA GRIP MAX D oferă un potențial îmbunătățit al kilometrajului cu până la 15% comparativ cu anvelopa Goodyear ULTRA GRIP WTD. În teren, aceste rezultate pot varia, fară a fi limitate, în funcție de condițiile de drum și devreme, de dimensiunea anvelopelor, de presiunea aerului în anvelope și de nivelul de întreținerea al vehiculului.
[2]Conform testelor interne realizate din octombrie 2013 și până în iulie 2014de către Goodyear GIC*L.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii