Simone Tempestini va concura în premieră, în acest weekend, cu modelul Ford Fiesta WRC. Invitat de o echipă din Cehia, kuniorul NRA va lua startul la Vsetin Rally, o etapă din campionatul de rally sprint al Cehiei.

Simone Tempestini si Dorin Pulpea - Ford Fiesta WRC
Simone Tempestini a fost invitat să participe la Vsetin Rally în Cehia.
Juniorul Napoca Rally Academy va pilota în premieră un model Ford Fiesta WRC.
Etapa de rally sprint se va desfășura pe 16 – 17 octombrie.

Simone Tempestini va concura în premieră, în acest weekend, cu modelul Ford Fiesta WRC. Invitat de o echipă din Cehia, juniorul NRA va lua startul la Vsetin Rally, o etapă din campionatul de rally sprint al Cehiei. 

Simone Tempestini va pilota în premieră, în acest weekend, un model WRC. Imediat după victoria din Raliul Perla Harghitei, ultima etapă din Campionatul Național, juniorul Napoca Rally Academy a fost invitat de echipa Rufa Sport să-l înlocuiască Tomas Kostka la o etapă de rally sprint din Cehia. “Este un cadou frumos venit după câștigarea titlului național. După accidentarea lui Kostka, echipa din Cehia a căutat un înlocuitor și sunt încântat că s-au gândit la mine. Va fi prima experiență cu un model WRC din generația actuală și abia aștept să luăm startul acolo”, a spus Simone Tempestini, care va concura în Cehia alături de Dorin Pulpea.

Programată pe 16 și 17 octombrie, etapa de rally sprint are o lungime de 70,44 km și se anunță una extrem de disputată. Pe lista de start sunt peste 100 de echipaje, 10 dintre ele evoluând la volanul unui model WRC. Simone Tempestini va lua startul cu un model Ford Fiesta WRC și este prima experiență cu un astfel de model de ultimă generație într-o competiție. “Cehia are un campionat puternic și mă bucur că am ocazia să concurez în acest weekend cu Fiesta WRC. Avem joi o zi de teste le dispoziție pentru a ne acomoda cu mașina, iar vineri și sâmbătă vom încerca să obținem timpi cât mai buni pe probe. Nu este nicio presiune pentru noi și este ocazia perfectă de a aduna experiență cu o mașină de top”, a mai spus Simone Tempestini.

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii