Noua generaţie de lămpi de zi cu LED Luxeon îmbunătăţeşte siguranţa la drum, sporind vizibilitatea fără a compromite durata de viaţă şi consumul de energie.

Philips Led Daylight
Noua generaţie de lămpi de zi cu LED Luxeon îmbunătăţeşte siguranţa la drum, sporind vizibilitatea fără a compromite durata de viaţă şi consumul de energie.

Noua gamă Led Dayligt, ce beneficiază de tehnologia omologată Lightguide, oferă o semnătură de iluminare distinctă și spre deosebire de versiunile anterioare, lumina direcţionată prin cele două fascicule este uniformă şi se răspândeşte într-un unghi mai larg. Ca oricare altă soluţie Philips Automotive Lighting, fasciculul de lumină este conform cu toate standardele de omologare.

Soluţia propusă de Philips Automotive Lighting rămâne aprinsă zi şi noapte. Pe timp de zi, LED Daylight face maşinile mai vizibile şi mai rapid de detectat de către şoferii altor vehicule sau pietoni, ceea ce duce la creșterea siguranței pe drumurile publice. Pe timp de noapte, sistemul îşi reglează automat puterea.  “Philips Automotive Lighting propune o soluție inovatoare în ceea ce privește luminile de zi. Astfel, gama Led Daylight are o durată de viață de 5.000 de ore și contribuie eficient la creșterea siguranței pe drumurile publice, unul din obiectivele principale pentru fiecare produs Philips”, a spus Dragos Ciocârlan, sales manager Romania, Bulgaria, Ungaria pentru Automotive Lighting la Philips.

Gama de lumini de zi Led Daylight beneficiază de un sistem inteligent de ataşare, ceea ce face ca instalarea să se facă foarte ușor pe orice tip de automobil. Luminile se vor fixa sigur şi sunt protejate împotriva furtului. De asemenea, datorită aparatelor electronice inteligente ale cutiei de control, modulele sunt compatibile cu cele mai recente tipuri de vehicule: hibride, electrice şi vehicule dotate cu sistem start & stop.

“Gama Led Daylight a fost concepută pentru fiecare tip de automobil disponibil pe piață și este soluția optimă pentru echiparea vehiculelor care nu dispun de această tehnologie din fabrică. În plus, carcasa robustă din aluminiu de înaltă calitate previne apariţia coroziunii şi este rezistentă la apă, noroi, sare, praf sau nisip”, a mai adăugat Dragos Ciocârlan, sales manager Romania, Bulgaria, Ungaria pentru Automotive Lighting la Philips.

Gama Led Daylight poate fi achiziționată atât prin companiile care aprovizionează cu piese și accesorii auto rețelele de garaje și service-uri autorizate, cât și în retail – hipermarket-uri, benzinării sau în comerțul online.

Sursa: ad Alchemy
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii