Dacia Duster Connected by Orange
Cel mai vândut SUV de pe piața românească beneficiază, din această săptămână, de o nouă ofertă.
Destinată exclusiv clien
ților români, Ediția Specială Dacia Duster Connected by Orange se remarcă prin stilul rafinat și prin noile echipamente, destinate să răspundă exigențelor în materie de conținut tehnologic, confort și siguranță.
Pre
țul de lansare al noii Ediții Speciale Dacia Duster Connected by Orange este de 15 400 Euro cu TVA.

La doi ani de la ultima evoluție majoră a modelului Duster, Dacia prezintă, în exclusivitate pentru clienții din România, Ediția Specială Dacia Duster Connected by Orange.

Dezvoltat în colaborare cu Orange România, lider în domeniul comunicațiilor mobile, noul venit în gama Duster se adresează clienților care își doresc să beneficieze de avantajele tehnologiei mobile chiar și atunci când se află la volanul mașinii.

Conectivitate oriunde, oricând
Ediția Specială Dacia Duster Connected by Orange este echipată cu un dispozitiv Wi-Fi on board care asigură permanent accesul la internet, prin intermediul rețelei cu cea mai bună acoperire din România.

Datorită acestui hot spot, clienții au posibilitatea de a naviga pe net și de a rămâne în permanență conectați la realitatea online, la viteză 4G.

Sistemul dezvoltat de partenerul Orange România permite conectarea a până la 10 dispozitive Wi-Fi simultan, la un trafic lunar de 12 GB inclus timp de doi ani.

Astfel, cei aflați la bordul unui Duster Connected by Orange vor avea ocazia de a se bucura de avantajele internetului de mare viteză nu doar în traficul din marile orașe ci și atunci când vor testa calitățile offroad ale mașinii pe drumurile de munte.

« Cu Duster Connected by Orange, Dacia face un nou pas pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri. Concepută special pentru România, în parteneriat cu Orange, companie lider în domeniul comunicațiilor mobile, această ediție limitată conferă o nouă dimensiune conceptelor de aventură și de libertate.

La bordul său, şoferul și pasagerii își vor putea prelungi aventura off-road pe teritoriul la fel de pasionant al internetului și al lumii virtuale », a declarat Jan Ptacek, Director General Renault Commercial Roumanie.

Un design plin de personalitate
Duster Connected by Orange beneficiază de elemente de design menite să accentueze stilul robust și modern al SUV-ului Dacia.

La exterior, se remarcă noile jante de aluminiu de 16 inch, Noir Diamanté.  Ornamentele cu aspect de crom satinat și carcasele oglinzilor exterioare « Dark Metal » contrastează plăcut cu noua nuanță a caroseriei, Vert Altai.

Interiorul beneficiază de o tapițerie textilă nouă, de volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele și de scaune față încălzite.

Echipamente de înalt nivel
Dacia Duster Connected by Orange beneficiază de un pachet complet de echipamente, destinate să răspundă tuturor exigențelor în materie de confort și siguranță.

Modelul dispune, în exclusivitate, de sistemul de asistență video la parcare.

Imaginile captate de camera video dispusă în spatele mașinii sunt proiectate pe ecranul sistemului de navigație multimedia MediaNav, ușurând astfel sarcina șoferului în timpul manevrelor efectuate în marșarier.

La rândul său, sistemul MediaNav care echipează Ediția Specială Duster Connected by Orange dispune de o interfață modernă, cu afișaj color, care asigură un acces rapid și intuitiv la funcțiile sale. Datorită sistemului Bluetooth®, aceasta permite ascultarea, în audio-streaming, a fișierelor audio înregistrate pe smartphone.

Lista dotărilor cuprinde, printre altele, comanda electrică pentru geamurile față și spate, sistemul de aer condiționat și sistemul Cruise Control.

Motorizări Euro 6 moderne, economice și ecologice
Ediția Specială Dacia Duster Connected by Orange propune o gamă de motorizări moderne, Euro 6, disponibile atât pentru versiunile 4x2, cât și 4x4.

Astfel, pentru cei care preferă motoarele pe benzină, este disponibil propulsorul 1.6 16V, care dezvoltă o putere de 114 CP și care beneficiază de un cuplu maxim de 156 Nm la 4000 rot/min.

Motorul se remarcă printr-un comportament suplu în toate regimurile de viteză, în condițiile unui consum mediu (în ciclu mixt complet) de numai 6,4 litri/100 km pentru versiunea 4x2 și de 6,8 litri/100 km pentru versiunea 4x4.

Amatorii de propulsoare diesel au la dispoziție motorul 1.5 dCi de 109 CP. Acesta oferă reprize și accelerații energice, precum și un consum redus, de 4,4 litri/100 km în ciclu mixt complet pentru versiunea 4x2 și de 4,7 litri/100 km pentru versiunea 4x4.

Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Stop & Start. În plus, funcția Eco Mode permite șoferului să adopte un stil de condus economic, care îi va permite să diminueze consumul de carburant.

Ediția Specială Dacia Duster Connected by Orange poate fi comandată, din această săptămână, în întreaga rețea comercială Dacia din România.

Prețurile variază între 15 400 de Euro, pentru versiunea 4x2, echipată cu motorizarea pe benzină 1.6 16V, de 114 CP, și 19 100 de Euro pentru versiunea 4x4, echipată cu motorul diesel 1.5dCi de 109 CP.

Dacia Duster, un succes confirmat
De la lansarea sa, în 2010, Duster a devenit un adevărat simbol al reușitei mărcii Dacia. Până la sfârșitul lunii septembrie 2015 au fost vândute aproape 800 000 de exemplare ale SUV-ului Dacia, din care peste 760 000 au fost livrate pe piețele internaționale.
Principalele destinații de export ale modelului Duster sunt :
-       Franța                  205 000 unități
-       Germania            95 000 unități
-       Italia                      85 000 unități,
-       Spania                 45 000 unități
-       Belgia                   35 000 unități
-       Marea Britanie    20 000 unități

În România, Duster s-a impus, încă de la lansare, drept liderul autoritar al segmentului său. În prezent, peste 35 000 de vehicule Duster circulă pe străzile României.

Sursa: Comunicatedepresa.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Cea mai interesanta noutate a noului Duster este noua camera de marsarier. O premiera pentru cei de la Dacia, la fel ca si internetul wireless.

    RăspundețiȘtergere