Anvelope Dunlop Winter Sport 4D
Conducătorii mașinilor de lux sunt acum pregătiți pentru condiții de iarnă cu anvelope pe măsură.

Goodyear și Dunlop sunt mândre să anunțe echiparea cu o gamă de anvelope de iarnă a noului BMW Seria 7.

Anvelopele Dunlop Winter Sport 4D cu dimensiunea 225/60R17 99H și 245/50R18 100H și anvelopa Goodyear UltraGrip 8 Performance cu tehnologia Run on Flat cu dimensiunea 245/45R19 102V XL vor echipa noul și dinamicul BMW Seria 7. Toate aceste anvelope vor avea și însemnul * pentru a indica faptul că au fost construite de Goodyear și Dunlop pentru BMW.

Anvelopa Dunlop Winter Sport 4D furnizează o excelentă manevrabilitate pe timp de iarnă și abilități de frânare deosebite pentru mașini cu un înalt nivel de performanță, făcând-o să fie o alegere bună pentru noul BMW Seria 7. Aceasta este proiectată pentru a livra un excelent control pe zăpadă, gheață, suprafețe umede și uscate în condiții de vreme rece. Profilul unic al benzii de rulare pune un număr mare de muchii tăioase în contact cu drumul, dând o tracțiune sporită pe zăpadă și gheață și facând astfel posibil ca nivelul de performanță al mașinii să fie la nivelul așteptărilor conducătorului auto.

Anvelopa Goodyear UltraGrip 8 Performance Anvelopa Goodyear UltraGrip 8 Performance prezintă tehnologia de top Goodyear 3D-BIS, care folosește un amestec de trei alte tehnologii de săpare a canelurilor și o suprafață de contact netedă mai mare pentru a da o frânare semnificativ îmbunătățită pe zăpadă și o tracțiune excelentă atât pe zăpadă cât și pe gheață, furnizând conducătorului auto control și stabilitate.

Nick Harley, Managing Director pentruEchipare Originală la Goodyear, Consumer Tires EMEA, a spus: “Piața de anvelope de iarnă este în continuă evoluție și creștere. Odată cu creșterea interesului pentru mașini mai mari, mai puternice și mai performante, este important ca și interesul pentru echiparea lor cu instrumentele adecvate pentru a face față condițiilor de iarnă să fie mai mare de-a lungul întregii Europe. Furnizarea noastră de anvelope de iarnă pentru noul BMW Seria 7 este o dovadă în plus a importanței pe care aceste produse o au pe piața producătorilor de vehicule de top din zilele noastre.

 “Noi am furnizat anvelope pentru BMW timp de mai multe decade, iar anvelopele de iarnă sunt în fruntea portofoliului nostru de produse pe care le livrăm către ei,” a conchis Nick.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii