Suzuki Vitara S
Conform datelor DRPCIV, Suzuki România a înregistrat o creștere cu 31% a înmatriculărilor în 2015, numărul total de vehicule Suzuki înmatriculate fiind de 1.135 unități, comparativ cu 865 de unități în 2014.

În 2015, au fost înmatriculate în total 1.135 de vehicule Suzuki, conform datelor provizorii communicate de DRPCIV la începutul acestui an. Suzuki România a înregistrat astfel o creștere de 31% a vânzărilor prin rețeaua de 18  dealeri. 

Cel mai vândut model Suzuki pe piața din România a fost Vitara, un model introdus pe piața locală începând cu luna aprilie 2015. Noul Suzuki Vitara a fost comercializat în 648 de unități în doar 8 luni din 2015. În topul vânzărilor se află și modelele S-Cross, comercializat în 253 de unități, și Swift cu 166 unități comercializate.

“Lansarea modelului Suzuki Vitara în România a fost un real succes care a dus la creșterea vânzărilor și pe celelalte modele. Conform planului la nivel mondial, Suzuki va lansa până în 2019 o serie de 20 de modele noi și sunt sigur că modelele destinate pieței europene vor fi bine primite și în România. Aproximativ 25% din vânzările totale au fost către flote, modele Vitara și S-Cross fiind alegerea optimă pentru aceși clienți”, a spus Alin Radu, directorul general Suzuki România. 

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii