Expertul în fitness Ross Edgley a începe anul cu una dintre cele mai dificile provocări de fitness cu care s-a întâlnit vreodată într-un demers pentru a strânge fonduri pentru patru organizaţii Teenage Cancer Trust, Sports Aid, Children With Cancer & United Through Sport.

Ross Edgley
Expertul în fitness Ross Edgley a începe anul cu una dintre cele mai dificile provocări de fitness cu care s-a întâlnit vreodată într-un demers pentru a strânge fonduri pentru patru organizaţii Teenage Cancer Trust, Sports Aid, Children With Cancer & United Through Sport. Edgley a reuşit să tracteze un MINI Countryman John Cooper Works pe circuitul Silverstone pe distanţa unui parcurs de maraton - 42,2 kilometri. Dacă estimările inițiale prevedeau un efort de aproximativ 14 ore, atletul a terminat performanţa în 19 ore, 36 minute şi 43 secunde.

Recordul a reuşit să atragă atenţia asupra celor patru organizaţii pe care Edgley şi-a propus să le suţină Teenage Cancer Trust, Sports Aid, Children With Cancer & United Through Sport, a adus la olaltă atleţi de performanţă din mai multe discipline şi a fost reflectat puternic pe social media, de comunitatea de peste 500.000 de fani care au fost atraşi de proiect, dar şi prin faptul că #WorldsStrongestMarathon a fost un trending topic pe Twitter pe perioada proiectului.

Edgley a petrecut mai bine de opt luni în care s-a antrenat, adesea până la 14 ore, - în Marea Britanie, Spania şi Franţa - pentru această încercare. Regimul său de pregătire l-a făcut să abordeze o dietă specială, care includea 6.000 de calorii pe zi, şi a lucrat cu fostul sprinter olimpic Linford Christie şi cu dublul deţinător al titlului World Strongest Man, Geoff Capes.

Pentru a descrie pregătirea anterioară tentativei, Edgley a spus: "Cel mai dificil lucru la acest gen de antrenament este că nu există nici un plan. Nimeni nu ştie cum să te antrenezi pentru aşa ceva din moment ce nimeni nu a mai făcut acest lucru înainte. Este dificil să ştiu dacă mi-am pregătit organismul pentru rezistenţă sau putere, din moment ce tractarea unui automobil pe această distanţă este considerat, de către unele persoane, ca fiind o nebunie. Dar acest lucru este palpitant. Este un lucru complet nou şi vreau să explorez limitele potenţialului fizic uman".

MINI Countryman este al doilea cel mai mare automobil din gama mărcii şi primul care a fost lansat de MINI în segmentul SUV şi care dispune de tehnologia ALL4 de tracţiune integrală.

Edgley a spus: "MINI este un brand recunoscut pentru distracţie şi aventură. Am vrut să aleg un automobil care nu pare ieşit din peisaj într-un decor extraurban, iar MINI Countryman se potriveşte perfect acestei descrieri".

Sursa: MINI Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii