Cu mai putin de doua saptamani ramase pana la startul sezonului competitional 2016 s-a intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile, iar echipajele participante in Campionatul National de Raliuri Dunlop au inceput deja sesiunile de teste.

Gabriel ENE si Ciprian Solomon
Cu mai putin de doua saptamani ramase pana la startul sezonului competitional 2016 s-a intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile, iar echipajele participante in Campionatul National de Raliuri Dunlop au inceput deja sesiunile de teste.

Noutatea principala a echipajului Shark Racing o reprezinta materialul de concurs, in acest an Gabriel ENE urmand a pilota un model Renault Clio R3 Maxi Evo, avandu-l in dreapta sa, pentru al doilea an consecutiv, pe navigatorul Ciprian SOLOMON. 

Dupa ce la sfarsitul sezonului 2015 echipajul reusea sa isi treaca in cont victoria in Cupa Dacia Debutanti si vicecampioni in clasamentul general rezervat debutantilor, Gabriel ENE si Ciprian SOLOMON au luat decizia de a evolua in 2016 la volanul unui automobil de clasa superioara.

“Este un pas normal si firesc, cred eu, si obiectivul nostru va avea aceasi directie ca cea de anul trecut. Vom incepe acomodarea cu noua masina, urmand sa crestem pasul treptat, iar atentia noastra se va indrepta spre ritmul pe care ni-l dorim sa il avem, urmand ca rezultatele sa apara ca un lucru firesc. Revin la prima mea dragoste, Renault, si pot spune ca dupa ce am pilotat modelele Clio RS si Clio R3 Cup ma simt ca acasa la volanul modelului Clio R3 Maxi Evo. Am avut prilejul cu ocazia testelor desfasurate pe 11 martie la Sugas Bai sa ne imprietenim cu masina si asteptam cu nerabdare debutul noului sezon competitional cu frumoasa si traditionala etapa de la Brasov. Ne vedem pe probe unde va asteptam in numar cat mai mare sa fiti alaturi de noi la spectacolul automobilistic.” declara Gabriel ENE.

Experimentatul navigator, Ciprian SOLOMON, completa: “Primul contact cu noua masina a fost excelent si asa cum mi-au spus si Edwin KELETI si Alex FILIP masina ofera senzatii foarte placute. Astept cu nerabdare, asa cum o facem toti cei implicati in acest sport, prima etapa de la Brasov, mai ales ca aceasta reprezinta si etapa mea de casa. Raliul Brasovului ne-a obisnuit cu un numar mare de fani pe marginea probelor speciale si cu siguranta Babarunca, va fi proba unde se va face departajarea intre concurenti. Sper sa avem parte de vreme frumoasa si sa fim lipsiti de surprize neplacute.”

Cea de-a 45-a ediţie a Raliului Brasovului, va purta in acest an numele Tess Rally 45 Pro-X si va debuta vineri, 25 martie, cu startul festiv si prezentarea echipajelor ce va avea loc în Piata Sfatului incepand cu orele 20:00. Prima zi de concurs, va avea loc sambata, 26 martie, si se va incheia cu superspeciala Brasov Rally Show din centrul oraşului. Ziua secunda a raliului, duminica 27 martie, propune inca doua probe speciale una fiind "proba regină" Poiana, care are rolul de power stage, unde se vor acorda puncte suplimentare pentru primele trei echipaje, la fel ca in Campionatul Mondial de Raliuri.

Echipajul Shark Racing va beneficia de sprijinul SGMarket.ro RallyTube, Serus si Ideal Media Advertising pe intreaga durata a sezonului competitional 2016.  

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii