Goodyear anunță astăzi Top 3, Top 5 și Top 20 proiecte înscrise în competiția ThinkGoodMobility Challenge 2016.

Goodyear ThinkGoodMobility
Goodyear anunță astăzi Top 3, Top 5 și Top 20 proiecte înscrise în competiția ThinkGoodMobility Challenge 2016. Cei din Top 3, studenți din Marea Britanie, Spania și Polonia, vor fi de acum îndrumați de experți din întrega Europă și vor intra din nou în competiție pentru marele premiu, o excursie în hotspot-ul inovației din Silicon Valley, California, Statele Unite. Competiția “ThinkGoodMobility Challenge” dă voce celor care ar putea da o formă mobilității viitorului, milenienii. 

Juriul competiției ThinkGoodMobility a fost impresionat de nivelul gândirii, al calității și creativității majorității aplicațiilor depuse. Prin cele 73 de proiecte, participanții au demonstrat că tinerii din întreaga Europă prevăd un vast potențial în sistemele de transport flexibile, în vehiculele autonome, în aplicațiile smart, în sistemele de mobilitate virtuală și în managementul orașelor sustenabile.

Iată ThinkGoodMobility top 5!

Top 3

  • Alfonso Gomez:        SmartPark – Spania
§  Artur Zabczyk:                 Distributed Energy Recovery System - Polonia

§  Siddartha Khastgir:        The SASS City concept:  Smart Affordable Safe and
                                       Sustainable City concept –
Marea Britanie
4
Jacopo Runchi:        2-4 Wheel Modular Linkeable Vehicle – Italia
5
Thomas Vermin:      SmartSeat – Olanda

Tinerii aflați în top 3 vor avea oportunitatea de a-și rafina ideea și conceptul înainte de a intra în finală, având, pentru aceasta, suportul unei echipe de experți care îi va îndruma pentru a-și îmbunătăți proiectele în următoarele direcții:
  • Cum să vizualizeze, conceptualizeze și industrializeze ideea;
  • Cum să transforme ideea într-un produs concret.
Din 15 octombrie 2015 și până în 30 martie 2016, studenții înscriși la cursuri universitare din întreaga Europă au fost invitați să arunce o privire până în 2025 și să împărtășească viziunea lor despre viitorul mobilității răspunzând unor provocări precum: aglomerarea, sustenabilitatea, poluarea urbană, interconectivitatea, creșterea populației și siguranța rutieră. 

Marele câștigător al acestei provocări va fi ales din Top 3, de un juriu desemnat, pe 23 mai, orele 17:00 GMT.

“Această provocare vine ca urmare a celei mai recente cercetări:“ThinkGoodMobility Survey,”în care tineri din întreaga Europă au indicat faptul că ei nu doresc să fie etichetați ca fiind acea generație care nu a făcut nimic și că sunt în favoarea tehnologiilor mai eco-friendly, mai inteligente și mai sigure,” a spusCarlos Cipollitti, Director General al Centrului pentru Inovare al Goodyear din Luxemburg. “Această provocare le oferă oportunitatea de a veni cu idei și concepte inovative, de impact și fezabile în întâmpinarea unei mobilități mai inteligente și mai sustenabile”, a mai adăugat acesta.

Pentru mai multe informații despre “ThinkGoodMobility Challenge”, precum și despre cei din top 20 și ideile lor, vizitațwww.thinkgoodmobility.goodyear.eu.

Despre ThinkGoodMobility
ThinkGoodMobility este o platformă creată de Goodyear pentru a susține o mobilitate mai inteligentă, mai sigură și mai sustenabilă. 

Competiția ThinkGoodMoblity s-a desfășurat în perioada 15 octombrie  2015 – 30 martie 2016.

Juriul este format din:
Prof. Paul Jennings – Warwick University, Marea Britanie
Prof. Thomas Engel – Luxembourg University
Jeremy White – Wired Magazine,Marea Britanie
Laurianne Krid – FIA
Camille Feyder – Delphi
Andrea Gerosa – ThinkYoung
Carlos Cipollitti – Centrul pentru Inivare al Goodyear din Luxemburg

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii