Noile modele Citroen C4 Picasso si Grand C4 Picasso
A doua generaţie Citroën C4 Picasso, lansată în 2013, s-a dovedit a fi un imens succes, o atracţie irezistibilă pentru mai mult de 300.000 de clienţi, graţie unui confort şi a unui design remarcabile. Odată cu vara anului 2016, C4 Picasso intră într-o nouă epocă, putându-se lauda cu şi mai multă distincţie şi dinamism, un nou facelift, o capotă în două nuanţe şi mai multe posibilităţi de personalizare, inclusiv posibilitatea de a alege una dintre cele patru formule distincte de design interior. Şi, pentru a se asigura că o călătorie la bordul noului C4 Picasso rămâne, ca întotdeauna, o experienţă unică, acesta vine cu noi caracteristici intuitive, şi tehnologii utile, precum Hands-Free Tailgate, ce oferă o nouă posibilitate de conectare, cu Citroën Connect Nav, şi un nou motor, PureTech 130 S&S EAT6. Citroën C4 Picasso facelift aduce pasionaţilor de automobile o experienţă totală, un sentiment de bine, fizic şi spiritual, la fel ca şi programul Citroën Advanced Comfort®.

Conceput după cele mai înalte standarde Citroën de creativitate şi know­-how, noul C4 Picasso este un monovolum (MVP) modern şi inovativ. Acesta se distinge prin stilul său puternic și expresiv, cu linii dinamice si o siluetă frontală şi posterioară uşoară şi unică. Designul este accentuat prin proporţiile sale pline de originalitate, care combină un exterior compact, cu un spaţiu interior lider-de-clasă și un volum generos. Interiorul este proiectat în spiritul unui spaţiu deschis și oferă o ambianță pură și plină de lumină, graţie unor materiale care îmbunătăţesc percepţia calităţii și bunăstarea tuturor pasagerilor. Acest sentiment este, şi mai mult, întărit de performanțele rutiere şi stabilitatea lui C4 Picasso care, datorită dezvoltării platformei EMP2, realizează o îmbinare perfectă între ţinuta de drum ireproşabilă și clasicul confort Citroën.

Încă de la lansare, Citroën C4 Picasso a fost disponibil în varianta cu tehnologii de agrement, inclusiv cu o interfaţă de conducere 100% tactilă și un ecran panoramic HD de 12 inch, ca şi alte inovaţii menite să asigure o experienţă uşoară şi relaxantă la volan, precum Vision 360, Park Assist și sistemul de autopilot adaptativ (ACC). Citroen C4 Picasso facelift a fost dezvoltat plecând tocmai de la aceste linii de forţă, reuşind să atingă un echilibru ideal în lumea monovolumelor graţie unor caracteristici fără pereche:
- UN STIL ATRACTIV cu linii fluide și moderne pentru o personalitate şi un dinamism mai puternice, un nou facelift pentru ambele versiuni, noi stopuri cu efect 3D în versiune standard începând de la primele soluţii de echipare, noi jante din aliaj de 17 inch, o capotă în două nuanţe disponibilă pentru C4 Picasso, o nouă culoare argintiu pentru arcada capotei la Grand C4 Picasso şi trei noi culori de caroserie;
- SATISFACŢIE PENTRU TOŢI PASAGERII graţie spaţiului amplu, designului modular şi performanţelor superioare pe şosea, la care se adaugă:
  • posibilitatea de a alege dintr-o gamă de patru formule personalizate de design pentru a crea un interior după propria imagine, adaptat la stilul de viaţă al fiecăruia;
  • tehnologii care fac viaţa mai ușoară, precum noul sistem conectat de navigaţie 3D CITROËN Connect Nav, combinat cu noul ecran tactil de 7 inch, care, împreună, oferă o mai mare receptivitate și noi servicii conexe. Noul sistem optimizează de asemenea utilizarea ecranului HD de 12 inchi pentru o mai mare flexibilitate și claritate. O altă tehnologie nouă, menită să simplifice viaţa de zi cu zi, este Hands-Free Tailgate, prin care conducătorii auto pot deschide portbagajul cu...piciorul;
  • tehnologii cu misiunea de a simplifica conducerea autoturismului şi de a ameliora siguranţa în trafic, precum sistemul de recunoaştere a semnelor de circulaţie şi consiliere, sistemul autopilot adaptativ cu funcţie de oprire, sistemul de avertizare Lane Departure, frâna activă de siguranţă, sistemul de atenţionare a conducătorului auto şi sistemul de monitorizare a unghiul mort sau Blind Spot
  • un motor nou, odată cu introducerea motorului PureTech 130 S&S EAT6, care duce la extinderea gamei largi de motoare Euro 6, PureTech și BlueHDi, cu amestecul lor impresionant de performanţă şi consum redus de combustibil.
Pentru noi, noul C4 Picasso reprezintă o reuşită exemplară a know-how-ului Citroën. În plus, faţă de stilul său unic, modern și dinamic, acesta oferă un nivel incomparabil de confort. Prin arhitectura şi platforma sa EMP2, aduce automobiliştilor un spaţiu amplu, modularitate si calităţi on-road care sporesc satisfacţia tuturor pasagerilor. Astăzi, o echipăm cu un set nou de tehnologii utile care simplifică viaţa de zi cu zi şi îmbunătăţeşte siguranţa rutieră. Noul C4 Picasso are tot ce-i trebuie pentru a deveni un lider pe piaţa europeană, a declarat Linda Jackson, directorul general al Citroën.

Sursa: Georgiana Patru, Manager PR Trust Motors S.R.L.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii