Echipa Napoca Rally Academy va lua startul la prima etapă pe macadam din acest sezon în Campionatul Național de Raliuri Dunlop cu echipajele Simone Tempestini/Carmen Poenaru, Florin Tincescu/Sergiu, Norbert Maior/Alina Bianca Pop și Marco Tempestini/Dorin Pulpea.

Florin Tincescu - Sergiu Itu
Juniorii Simone Tempestini, Florin Tincescu și Norbert Maior sunt pregătiți să atace la Raliul Aradului.
Raliul Aradului este prima etapă din acest sezon pentru Marco Tempestini.
NRA și Banca Transilvania te invită la BT MOTOR WEEK în perioada 12 – 15 mai.

Echipa Napoca Rally Academy va lua startul la prima etapă pe macadam din acest sezon în Campionatul Național de Raliuri Dunlop cu echipajele Simone Tempestini/Carmen Poenaru, Florin Tincescu/Sergiu, Norbert Maior/Alina Bianca Pop și Marco Tempestini/Dorin Pulpea.

În acest weekend, la Arad, se va desfășura prima etapă pe macadam din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, o suprafață pe care toate echipajele Napoca Rally Academy abia așteaptă să concureze.

Raliul Aradului, etapa a treia a sezonului, are o lungime de 145,15 km, împărțiți în 11 probe speciale programate vineri și sâmbătă (13 – 14 mai).

La acest raliu Simone Tempestini va merge împreună cu Carmen Poenaru, Marc Banca având în continuare probele medicale. “Sunt foarte fericit că am revenit în Campionatul Național pe suprafața mea favorită, mai ales că Raliul Aradului este una dintre etapele mele preferate. Îmi plac mult probele speciale, iar obiectivul meu este să mă lupt pentru prima poziție. Cu siguranță nu va fi ușor, dar sper să lucrez bine cu Carmen, aceasta fiind prima noastră cursă împreună, și să reușim să te atingem obiectivul. Și anul acesta etapa de la Arad este în calendarul ERT și sper să fie cât mai mulți spectatori pe probele speciale, iar raliul să fie un succes, la fel ca în anii trecuți”, a spus Simone Tempestini.

Și pentru Norbert Maior, macadamul este suprafața preferată, așa că juniorul NRA este pregătit să se lupte pentru victorie în Cupa Dacia. “Revin cu entuziasm la Arad, etapă de care mă leagă amintiri foarte frumoase. Am mers anul trecut în dreapta cu George Grigorescu pe Dacia Sandero, aceasta fiind prima mea experiență în CNRD. Îmi doresc să am o evoluție la fel de bună ca în primele etape din 2016. Este important să ne facem treaba foarte bine la recunoașteri, iar apoi sa ne găsim un ritm competitiv pe parcursul întregului raliu. Sper să terminăm pe podium la Cupa Dacia și să aducem punctele necesare pentru o nouă victorie la echipe”, a spus cel mai tânăr pilot NRA.

După podiumul pe asfaltul de la Sibiu, Florin Tincescu și Sergiu Itu sunt pregătiți pentru prima etapă de macadam din acest sezon cu modelul Subaru Impreza. “Așteptam cu mare interes etapa aceasta pe macadam. Îmi doresc să merg cel puțin în același ritm ca la Sibiu, dar obiectivul meu este să obțin un rezultat mai bun. Sunt extrem de motivat și sper să aduc cât mai multe puncte echipei și să ne îmbunătățim poziția în clasamentul general al Clasei 3 după această etapă”, a spus Florin Tincescu.

Marco Tempestini a anunțat încă de la începutul sezonului că nu va avea un program complet în 2016, iar Raliul Aradului va fi prima etapă la care va concura cu modelul Ford Fiesta R5. “Anul acesta nici eu și nici Bogdan Marișca nu vom avea un program complet. Pentru mine obiectivul principal reprezintă programul lui Simone și clar nu aveam cum să particip la toate etapele din CNRD. Raliul Aradului îmi place foarte mult și de aceea este inclus în programul meu. Vreau să mă simt cât mai bine, voi încerca să termin pe podium și să ajut puțin echipa, chiar dacă până acum tinerii noștri piloți au demonstrat că se descurcă foarte bine”, a spus și Marco Tempestini.

Tot în această perioadă (12 - 15 mai), Banca Transilvania și Napoca Rally Academy transformă săptămâna obișnuită într-o săptămână dedicată sporturilor cu motor, conducerii în siguranță și pasiunii pentru mașini. Astfel, între 11 și 14 mai, la Raliul Aradului, clienții BT vor beneficia de serviciul de rally taxi.   Pe data de 15 mai, la Shopping City Timișoara, atât copiii, cât și adulții sunt așteptați să își arate măiestria la volan. Copiii între 7 și 14 ani pot fi înscriși la concursul de karturi, karturile fiind puse la dispoziție de Red Motor Timișoara. Adulții sunt așteptați cu mașinile proprii pentru un concurs de îndemânare la volan al cărui mare premiu este un curs de pilotaj cu Napoca Rally Academy. Spectatorii și participanții vor avea parte și de câteva demonstrații cu mașinile de raliu și karturile, piloții Napoca Rally Academy fiind prezenți în intervalul 12.00 - 17.00 pentru autografe, fotografii și discutii despre masini. Înscrierile se fac pe pagina BT motorweek

Sursa: Motor Heads Publishing
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii