Fulda EcoControl 2+
Fulda EcoControl 2+
Noua gamă Fulda de anvelope de camion asigură valoare investiției oferind kilometraj[1] îmbunătățit și performanțe în toate anotimpurile.

Fulda anunță lansarea noii game de anvelope on-road de camion pentru direcție și pentru tracțiune ce dau valoare banilor, oferind performanță în toate anotimpurile și kilometraj mai mare față de predecesoarele sale. Noua gamă cuprinde anvelopa de direcție, Ecocontrol 2+, și anvelopa de tracțiune, Ecoforce 2+. În plus, odată cu lansarea celei mai noi generații de anvelope de camion de la Fulda, portofoliul acestei mărci va fi extins cu noi dimensiuni.

Noile anvelope de camion Fulda reprezintă alegerea ideală pentru flotele care caută o soluție versatilă pentru a face față provocărilor de astăzi, la un nivel de preț atractiv. Printre beneficiile oferite se numără și o gamă largă de dimensiuni, kilometraj[2] cu până la 10% mai mare, clasificare îmbunătățită a criteriilor de performanță de pe eticheta UE în câteva dintre dimensiuni și marcajele M+S și 3PMSF (simbolul muntelui cu trei piscuri și fulgul de nea) prezente atât pe anvelopele de tracțiune cât și pe cele de direcție. Toate anvelopele beneficiază de cea mai recentă generație de profil al benzii de rulare și de un design modern al flancului, specific anvelopelor de camion Fulda.

Noua gamă Ecocontrol 2+, de direcție, include șapte dimensiuni care acoperă cele mai populare aplicații odată cu includerea în această familie și a dimensiunii 385/55R22.5.  Toate anvelopele Ecocontrol 2+ respectă cerințele pentru performanțe pe timp de iarnă impuse prin marcajele 3PMSF și M+S, aceasta însemnând că noile produse respectă cele mai înalte cerințe legale impuse în UE pentru anvelope pe timp de iarnă.

Fulda Ecoforce 2+
Fulda Ecoforce 2+
Gama Ecoforce 2+, de tracțiune, cuprinde cinci dimensiuni populare. Acestea respectă cerințele stricte pentru marcajele 3PMSF și M+S. Printre noile caracterisitici încorporate în profilul și construcția noilor anvelope de direcție, Ecocontrol 2+, se numără profilul optimizat al benzii de rulare, geometria striațiilor, o nervură suplimentară pentru versiunile pe 385/55R22.5 și 385/65R22.5 și un compus optimizat al benzii derulare comparativ cu predecesoarea. Profilul benzii de rulare asigură uzură uniformă și kilometraj bun. Nivelul ridicat de performanță în condiții de carosabil umed, capabilitățile all-season și nivelul extrem de scăzut al zgomotului la rulare sunt beneficiile ce rezultă din această geometrie specială a canelurilor. Cea de-a șasea nervură dispusă pe anvelopele mai late asigură o distribuție egală a presiunii și este cheia uzurii uniforme și a aderenței pe zăpadă. Noul compus al benzii de rulare oferă un kilometraj[3] cu 10% mai bun comparativ cu predecesoarele sale, precum și o rezistență mai mare la crăpăturile de la nivelul canelurilor.

Anvelopa de tracțiune, Ecoforce 2+, beneficiază de asemenea de un profil special al benzii de rulare pentru uzură uniformă și kilometraj mai bun. Aceasta dispune suplimentar de un volum mai mare de cauciuc, de coame de legătură cu nervuri deschise parțial în umărul benzii de rulare și de trei tipuri de blocuri în zona nervurilor centrale. Aceste caracteristici oferă kilometraj bun și tracțiune pe toată durata de viață a anvelopei, manevrabilitate mai bună și stabilitate, mobilitate în toate anotimpurile și kilometraj[4]cu 10% mai mare comparativ cu predecesoarele sale, precum și robustețe sporită.

Gama de anvelope de camion on-road de la Fulda
Anvelopele de direcție, Econtrol 2+, și de tracțiune, Ecoforce 2+, au ambele nivelul pe performanță pe timp de iarnă impus de marcajele 3PMSF și M+S și completează cea mai recentă gamă de anvelope de camion de la Fulda care cuprinde acum anvelopa de direcție,Fulda Ecocontrol 2+, anvelopa de tracțiune, Fulda Ecoforce 2+ și noua anvelopă de remorcă, Fulda Ecotonn 2.

Noile anvelope de camion Fulda vor fi disponibile progresiv începând cu septembrie 2016 în următoarele dimensiuni:
Anvelopele de direcție Fulda Ecocontrol 2+: 315/80R22.5, 295/80R22.5, 315/70R22.5 385/55R22.5 (dimensiune nouă), 315/60R22.5, 295/60R22.5 și 385/65R22.5.
Anvelopele de tracțiuneFulda Ecoforce 2+: 315/80R22.5, 295/80R22.5, 315/60R22.5, 315/70R22.5 și295/60R22.5.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR


[1]Comparativ cu predecesoarele. Acestea pot varia in funcție de dimensiune.
[2]Comparativ cu predecesoarele. Acestea pot varia in funcție de dimensiune.
[3]Comparativ cu predecesoarele. Acestea pot varia in funcție de dimensiune.
[4]Comparativ cu predecesoarele. Acestea pot varia in funcție de dimensiune.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii